Fórum > UNIpoker > Nejde ma pripojiť

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.

[45] pavelcz Čtvrtek, 17.02.11, 19:16:09 0

Velice nás mrzí situace, která nastala během přihlašování na bounty, z technických důvodů bylo pro některé hráče problematické se připojit, jak už tu někteří z vás popisovali. Kontaktovali jsme proto neprodleně manažery Jetbullu a požádali je o vysvětlení. Věříme, že příští turnaj proběhne bez problémů. Byli jsme ujištěni, že problémy byly způsobeny třetí stranou... internetovým providerem a příště už by se neměly opakovat. Přikládám oficiální odpověď od Jetbullu: I am sorry for any issues regarding connectivity last night. It would seem that there was a connection issue totally beyond our control, (by a 3rd party provider) which now appear to be resolved. Some players may have had issues when trying to register and buy in, so please, rest assured that anything we can do here to ensure a smooth evening of poker, we are doing and will continue to do so.

[44] GhostJ Čtvrtek, 17.02.11, 12:15:29 0

To Martin: Díky za podporu..

[43] Maveno Čtvrtek, 17.02.11, 9:00:16 0

Na Jetbullu už chvíli hraju a můžu potvrdit, že na všechny problémy funguje způsob: zkoušet, zkoušet, zkoušet anebo zapnout, vypnout. Nejpalčivější problémy 1. nejde registrace : zkoušet dál, 2. peníze jsou odečteny i při neúspěšné registraci, VŽDY jsou vráceny, ovšem někdy hned, někdy za 10 vteřin, někdy za minutu, nejhorší je kombinace obojeho, tzn. 10 USD na kontě a snaha přihlásit se do 10 USD turnaje, to se buď čeká na úspěšnou registraci a nebo na vrácení peněz. 3. nejde udělat addon (stalo se mi při obou freerolech) : řešením je vypnout stůl, znovu zapnout a zkusit znovu, addon přestávka je 5 minut a dá se stihnout i opakovaný pokus. Takže i když to hru znepříjemňuje, tak opravdu na vše stačí trpělivost a selský rozum. Ta technická stránka je zase vyvážená péčí o český trh a buďme vděční dokud tady Jetbull je, protože všechny ostatní herny (až na PokerStars) se už na český trh vykašlaly.

[42] GhostJ Čtvrtek, 17.02.11, 8:09:04 0

Dobrý den všem. Vím, že nejsem žádná autorita, nemám za sebou žádné větší pokerové úspěchy a o mých herních kvalitách se dá diskutovat. Nicméně si myslím, že mě alespoň většina z Vás má trochu v podvědomí z živáků nebo on-linu. Proto bych Vás svým jménem chtěl poprosit, abyste byli v současné době trpělivý. Že jsou jisté problémy v rámci herny se ví, na jejich odstranění se však usilovně pracuje. V budoucnosti by mělo být snad všechno v pořádku. K nejčastějším problémům, které jsou zde zmiňované: 1) Pokud se nejde přihlásit, doporučuji zkoušet to znovu a znovu (vím, že to není super řešení, ale v současnosti nevidím jiné). 2) Pokud Vám byli peníze odečteny, ale i přes to nejste přihlášeni, peníze by Vám měli být samozřejmě vráceny. Pokud má někdo jiné zkušenosti, ať se přihlásí. Jinak Vám všem, kteří budete mít v budoucnu jakékoliv problémy, doporučit vyzkoušet na stránkách Jetbullu live chat, kde Vám můžou poradit a pomoci. P.S. Není to tak těžké..;) Díky za pozornost.

[41] Maestricek Středa, 16.02.11, 23:53:26 0

Stalo se no....už mě ten vztek přešel..celej den sem se na to těšil:/ aspoň jsem ušetřil :D

[40] johny3333 Středa, 16.02.11, 23:28:39 0

Mám net od O2 a notebook HP.Jinak pokud dobře čtu,tak jsem tady nikomu nenadával,jen jsem asi jeden z mála kterej je naučenej řešit problémy sám.Jak vidíš tak je tady 40 komentářů a k žádnému není vyjádření šéfů ligy.Naopak kdyby poslali email ,tak by odpověď třeba dostali dřív a nejlepší je to řešit se supportem na Jetbullu.Opakuji,že je česky a tam by Vám měli pomoci.´ˇt si o mě tady myslí kdo chce co chce,tak ligu hraju už několik let,prošel jsem veškerými změnami a snažím se všemožně pomáhat jak petrovi veličkovi tak i pavlovi Hrdličkovi.Jk už jsem říkal pro mě je Unipoker srdeční záležitost a proto mne tato opakovaná uplakaná kritika vadí,protože nikdo není všemohoucí a je potřeba dát tomu čas.Chápu,že to někomu nemusí jít a může mít problémy,ale nemusí tady o tom být milion řečí,tak se nic nevyřeší a nedělá to dobré jméno Unipokeru.Dobrou noc a pokud někoho moje názory pobouřili,tak se omlouvám ale jsem hold upřímnej.

[39] Ca11away Středa, 16.02.11, 21:54:45 0

no ja nevim ... jsem pripojena pres wifi na zdarskej SATTnet a v Hamrech (cca 5km od vysilace) mne taky prihlasovani blbne, tak nevim jestli ma Honza neco jineho . . chtela jsem se regnout na nedelni turnaj a dost mne vydesilo, ze se mne porad jen odecitaly penize a v kolonce Me Turnaje jsem turnaj nevidela . . . zkousela jsem se regnout u brachy primo ve Zdare, ten ma mnohem lepsi PC a kabel a taky nic moc . . ale snad to opravi.... . je ale pravda, ze to na pocitu z hrani moc nepridava . . ja proto zatim hraju jen ligove turnaje... na ligu borcu zatim rezignuju jinak myslim, ze je lepsi, kdyz lidi pisnou na forum, od toho tady je a sefove ligy maji vetsi prehled nez, kdyby treba napsal jen jeden clovek na email . . problemy jsou od toho aby se resily s chaldnou hlavou . .to, ze si tu budem za jakykoli nazor nadavat nikam nepovede

[38] Maestricek Středa, 16.02.11, 20:34:22 0

no piča a mě to nešlo..super:/ kokoti Jetbull...mamrdi...

[37] GhostJ Středa, 16.02.11, 20:18:30 0

Toto je kopie z chatu..;)

[36] Joe-Hovado Středa, 16.02.11, 20:16:57 0

JJ pohoda ja to klikal asi 30x a pak se povedlo pohoda :), prostě mají technické problémy no stane se, snad to vyřeší a odlaďí.

[35] GhostJ Středa, 16.02.11, 20:15:23 0

Prosíme čekejte než zástupce zákaznické podpory odpoví. Právě chatujete s 'dusan' Pořadové číslo tohoto chatu je LTK166010910647X dusan: Dobry vecer dusan: Jak Vam muzu pomoct? Jakub: dobry vecer.. Jakub: posledni dobou mam problemy s prihlasovanim do turnaju.. Jakub: nejde mi se prihlasit, nevite, cim by to mohlo byt? Jakub: vzdycky se to podari treba az na 8. pokus.. dusan: dneska ma spolecnost ktera se nam stara o bezpecnost stranky trochu technicke potize dusan: takze dusan: prosim o trpelivost dusan: melo by to jit dusan: ale snazime se to odstranit Jakub: je to otazka jen dneska nebo muzu pocitat s problemy pri registraci i v budoucnu? dusan: je to jen momentaln iproblem ktery se snazime odstranit Jakub: takze v budoucnu by melo byt vsechno v poradku.. dusan: doufame dusan: pokud momentalne neni zadny jiny problem dusan: tak Vam zelam hezky vecer a budu doufat, ze se to brzo vyresi Chat byl ukončen zástupcem zákaznické podpory

[34] GhostJ Středa, 16.02.11, 19:56:56 0

Abych k tomu i já něco řekl. Tentorkát jsem měl také drobné potíže, ale jak jsem již psal, trpělivost přináší růže a registrace se povedla. P.S. Pokud je vidět, že v turnaji je již někdo přihlášený, doporučuji zatnout zuby a zkoušet to a zkoušet to.. Věřme, že se tyto problémy v budoucnu nějak vyřeší.;)

[33] Etnobadigo Středa, 16.02.11, 19:52:31 0

Né každý je s šéfy ligy takový kamarád :) Já věřím, že sem občas taky zavítají a člověk aspoň ví, že v tom není sám. Pokud jste někdo psal na podporu Jetbullu tak by mě zajímalo, co vám odpověděli a jakej je výsledek. Díky.

[32] johny3333 Středa, 16.02.11, 19:46:03 0

Určitě bych sem nepsal.Mám emailové adresy obou šéfů ligy a mám na ně i mobilní kontakt a když je problém,řeším to s nimi.Toť už vše k tomuto tématu!!GL

[31] Etnobadigo Středa, 16.02.11, 19:41:13 0

Já teda nevim, ale psát o problému na fórum ligy, která si objednává turnaje u nějaký herny a ty turnaje nefungujou mi přijde docela k věci. Pořadatel by o tom měl vědět a řešit to se svým partnerem. Tím, že se tu budeš posmívat, že tobě to jde se nevyřeší už vůbec nic, takže buď můžeš poradit nebo laskavě nedráždi a nespamuj. Sám bys sem napsal kdyby to nešlo. P.S. Už se mi povedlo přihlásit, stačí vydržet a registrovat tak dlouho neúspěšně až se to povede. Na rychlých serverech, které dokážou zvládat takový obrovský počet hráčů jako na Jetbullu je, je to hračka, naprosto "pohodlné a příjemné".

[30] johny3333 Středa, 16.02.11, 19:29:49 0

A čím jsem Tě zklamal?Opravdu si stojím ze tím co píšu.Pokud nejste schopný si napsat na tu pomoc v Jetbullu a řešit s těma,kteří tento problém mají na starosti,tak nemám co bych tady jiného psal.A pokud ani toto nepomáhá,tak Ti chodí email od pana Veličky a to pokud nevíš je šéf ligy,tak se máš obrátit na něj.Nechápu co tady plácáš o Brně a podobně.Moc dobře vím,kde je Karviná a tyhle keci si nech tak říkajíc na koledu.Je mi jasné,že pravda bolí a číst o sobě,že nedokážu vyřešit problém,není příjemné a Tvojí rekací nejsem vůbec překvapen spíš by mne naopak překvapilo,kdyby si uznal že mám pravdu.každopádně to že jsem tě zklamal mne opravdu mrzí,ale svůj názor kvůli tomu měnit nehodlám!!!!!!

[29] tatka45 Středa, 16.02.11, 19:21:50 0

Vážený PANE Bednáři nepsal jsem kvůli brečení, jak píšete vy,ale abych dostal radu co mám skusit. Již loni jsem nemohl tyto turnaje hrát a letos to není jiné. Rád bych si zahrál turnaje bez ruské mafie a maďarských pexessantů, proto jsem se registroval na Unipoker.Jenže jak je vidět pro některé nabubřelé a arogantní čecháčky končí republika Brnem. Většina z nich ani neví kde Karviná leží. ale ta je bohužel v české republice. SKLAMAL JSTE MNE a pokru zdar

[28] bobika62 Středa, 16.02.11, 19:05:07 0

To Johny: Mi to nepřipadne k smíchu, úplně by mi stačilo, kdybych se mohl v klidu přihlásit, kam chci, tak jako u jiných heren a nemusel kvůli tomu diskutovat s někým, kdo mi stejně nepomůže, popřípadě se stěhovat do Třebíče. Takže je to spíš k pláči, stejně jako tvé humorné poznámky...

[27] wizurkyCZ Středa, 16.02.11, 18:58:44 0

Tak asi na podesátý se mi ted konečně registrace na Bounty povedla.

[26] Středa, 16.02.11, 18:58:10 0

Je to zvláštní, ale až na to, že je herna trošičku zpomalená jsem nikdy problém s registrací ani ničím podobným neměl. Kde je potom chyba, že někomu to jde bez problémů a někomu to ne a né jít?

[25] johny3333 Středa, 16.02.11, 18:58:05 0

a co vám na to mám říct?koho pořád baví číst jak tady brečíte!!Jééééééééé mě nejde tohle a mě zase tamto:(((((((( jste jak malý děcka.Co byste dělali,kdyby tady nebyla možnost toho fóra??Plakali byste u maminky?Soryyy ale příjde mi to tady jak u nenormálních nesoběstačných lidí,kteří potřebují vodit za ručičku a nedokážou žádnej problém řešit!!Proč nenapíšete na support na jetbullu?Je to v češtině nebo neumíte psát?Je to k smíchu co se tady člověk dozví.Příští Grand finále by měli být jako ceny kapesníčky!!!!!!!

[24] Etnobadigo Středa, 16.02.11, 18:35:39 0

Taky problemy, za chvili budu mit na uctu nulu bez registrace do turnaje...

[23] tatka45 Středa, 16.02.11, 18:35:21 0

opravdu skvělá rada DÍK

[22] johny3333 Středa, 16.02.11, 18:30:41 0

pro všechny doporučuji se přestěhovat do Žďáru nad Sázavou.Já i Roman Zídek jsme doposud neměli ani jeden problém s čímkoli co tu píšete.Vše ok a na první pokus bez jediného problému.Kdo chce sehnat podnájem ať píše na bednarr.jan@seznam.cz.

[21] JURAJ1 Středa, 16.02.11, 18:04:36 0

Hláška ............................ Poker je dočasně mimo provoz. Tak už to skapalo úplne. Skúšal som teraz ostatné herne siete Cake. Idú v pohode, takže problém je u Jetbullu.

[20] Středa, 16.02.11, 17:51:02 0

Tak je nás víc, komu se nedaří připojit na bounty :-(

[19] Mike_66 Středa, 16.02.11, 17:43:40 0

mám podobný problém....nedařilo se mě se regnout na bounty, 2.20 dolacu z konta zmizelo ale regnutý jsem nebyl, a teď se nemůžu ani přihlásit do herny...

[18] tatka45 Středa, 16.02.11, 17:31:03 0

stejny problem jsem něl i loni na betcliku za celou sezonu jsem si zahral dva bounty turnaje. Letos to vypada stejně.Jestli ne všichni můžou hrát tyto turnaje zdělte mi to prosím někdo, ať se zbytečně nenervozním a nezabíjím čas zbytečnými pokusy o registraci.Dík za odpověď.

[17] Joe-Hovado Středa, 16.02.11, 17:30:06 0

OK: Ten rebuy a addon bere dolar z účtu ... i když je tam ticket

[16] JURAJ1 Středa, 16.02.11, 17:25:37 0

Ja mám tie isté, problémy. Hrával som na Jetbull už pred začiatkom UNIpoker ligy a neboli žiadne problémy. Tieto problémy začali cca pred 3 týždňami. V poslednej dobe niektoré herne odišli zo siete Cake a v tom čase to začalo blbnúť. Asi to s tým bude nejako súvisieť.

[15] tatka45 Středa, 16.02.11, 17:25:26 0

čím dál tím líp!! zaregistrovany na bounty stale nejsem, 2.2 dolaru z konta zmizelo

[14] deXtr0133 Středa, 16.02.11, 16:57:08 0

Naposedmé jsem se do bounty regnul, předtím jsem vypnul hernu a nechtělo mě zpátky přihlásit do klienta... Minule když mě to přesadilo na jiný stůl tak mi zamrzl celý jetbull a musel jsem to řešit ukončením aplikace v ctlr+alt+del. Nebylo to zrovna příjemné s 11BB na 5 nebo 6handed stole... Ohledně toho rebuye a addonu na freerollu kde místo peněz platím znova vstupenkou se radši nijak více rozepisovat nebudu. :((

[13] Joe-Hovado Středa, 16.02.11, 16:25:17 0

Taky se mi nedaří registrovat do bounty ...

[12] jacko23 Středa, 16.02.11, 16:17:09 0

hele ja mam stejnej problem a mel jsem ho i ted v nedeli s fo a i minulou strdu, pisu to, tam kopiruju od jinud a nic :) nicmene naposledy jsem zkopiral nakonec heslo z johnyho prispevku a jelo to :)))

[11] tatka45 Středa, 16.02.11, 14:43:57 0

skoušim se zaregistrovat na bounty a vždy mi to napíše,že se nepovedlo zaregistrovat do turnaje. Píšu snad blbě heslo nebo nevím

[10] tatka45 Středa, 16.02.11, 14:42:28 0

to mi taky nejde se zaregistrovat

[9] bobika62 Středa, 16.02.11, 14:34:21 0

Ale ne, hraju tu už nějakou dobu, ale přesto nebo právě proto si myslím, že je to jedna ze slabších heren, těch problémů je více a docela dost. Odhlásil jsem se, zavřel hernu, znovu přihlásil, ale nepomohlo nic, tak dlouho, až už nebylo možné se regnout. Už mě tahle herna fakt dost s..e.

[8] GhostJ Středa, 16.02.11, 14:19:27 0

To Zdeněk: A už jsi hrál v neděli nebo dřív? Nesmíš na to spěchat. Zjistil jsem, že když dáš registrovat a pak třeba rychle klikneš na lobby, tak to ten klient nemá moc rád..:) Mě zabírala trpělivost..;)

[7] bobika62 Středa, 16.02.11, 13:17:34 0

Mě to připojilo bez problémů, ale pro změnu se nemůžu registrovat do turnaje, už to zkouším marně asi 10 minut... Prostě pokrok je pokrok, ať žije jetbul, ostatní herny blednou závistí, viď, Johny

[6] GhostJ Středa, 16.02.11, 7:45:16 0

Ahoj.. tuším, čím to může být. Jde o nějaké blokování v rámci dané sítě, kde jsi připojený. Předpokládám, že se nebudeš moci připojit ani na Expekt, ale třeba na Betclic nebo Fulltilt tě to pustí. Mám z tím také zkušenosti..

[5] marianovic Úterý, 15.02.11, 23:06:26 0

no ten az si to precita... :D to bude show :D

[4] gubbi79 Pondělí, 14.02.11, 19:34:39 0

Johny, co myslíš? Já myslím, že top ten určitě... :-D

[3] Pondělí, 14.02.11, 17:23:55 0

[2] Pondělí, 14.02.11, 17:23:48 0

[1] Pondělí, 14.02.11, 17:23:45 0

Ahojte nejde ma pripojit na jettbul neviete v com moze byt chyba alebo co mam nastavit aby to slo .. Inak teraz som na itráku a nejde to ale kde som doma tak mi to ide .. nejaké rady ? :) thx