Fórum > UNIpoker > Zimní liga 2011

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.

[244] pulecz Úterý, 24.01.12, 12:39:07 0

OK v pohodě :D

[243] pavelcz Úterý, 24.01.12, 12:04:48 0

pulecz: článek připravený, reklamace naštěstí žádné nebyly, ještě tam potřebuju upravit nějaké info a dnes v 18:00 to tu bude... Jen nejdůležitější info: 14:00 Začátek registrace hráčů v casinu Kajot poker club, 14:30 Vyhlášení vítězů jednotlivých regionů, 15:00 Začátek turnaje. (tzn. stejný harmonogram jako předminulou sezónu - v Brně).

[242] pulecz Úterý, 24.01.12, 11:46:15 0

V So má být GF a přes včerejší sliby tu nic není :(

[241] pavelcz Pondělí, 23.01.12, 12:04:50 0

Danda7: Během dneška je prostor pro Vaše případné reklamace bodů. Večer zveřejním článek o GF a rozešlu pozvánky.

[240] Danda7 Pondělí, 23.01.12, 11:55:19 0

Bolo by velmi vhodne este dnes uverejnit pozvanku na GF so vsetkymi detailami, aby sa kazdy vedel zariadit...

[239] Poky88 Neděle, 22.01.12, 22:57:19 0

Za ten druhý příspěvek z 17:08 se omlouvám vše je uvedeno správně....moje nepozornost (unáhlenost)

[238] pavelcz Neděle, 22.01.12, 21:35:03 0

Poky88: Právě jsem ti napsal na email - díky za info.

[237] Poky88 Neděle, 22.01.12, 17:08:00 0

Navíc když se teď dívám na výsledky z živáku z 16.1 z Brna...můžete mě někdo říct jak se tam zapisují ty body....většina hráčů vůbec na tom umístění nemá být!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[236] Poky88 Neděle, 22.01.12, 17:00:02 0

Zdravím, nemáte prosím někdo nějaký kontakt na Pavla, vůbec nemám připsány body z 16.1. ze živáku z Brna... navíc je má úplně někdo jiný (přitom tam místo zapsaný mám). díky za odpověď

[235] jviper Neděle, 22.01.12, 14:34:31 0

To jsou slova chlapa! Díky za ně Pájo a už se těším na Grand. GL všem!

[234] Deathpro32 Neděle, 22.01.12, 12:27:06 0

Happy End!! Vidíme sa na GF, teším sa!

[233] Marvanor Neděle, 22.01.12, 11:44:15 0

Díky Pavle za objasnění a vyčerpávající odpovědi. Už se na Vás těším a předem hodně úspěchů na GF.

[232] johny3333 Neděle, 22.01.12, 10:29:07 0

Diky za vysvetleni.Ja se Grand Finale take rad zucastnim a sam se priznavam,ze moje prispevky mirene na pana Velicku byly uz osobniho razu,ale jsem uz takovy.Proste co na srdci to na jazyku a jak pise Gubi.Nemyslim si,ze Petr by byl vhodnym clovekem pro jednani s hraci.Tobe to jde lepe coz jsi opet ukazal timto prispevkem.Takze dekuju a za tyden na videnou

[231] gubbi79 Neděle, 22.01.12, 9:09:26 0

Netušil jsem, že můj prvotní post spustí takovou lavinu, ale jak sám říkáš, všechno zlé je k něčemu dobré. Jsem rád za to, cos napsal, za mě určitě můžu slíbit, že se na GF budu usmívat, já to ani jinak neumím. ;-) Jinak od začátku mi šlo o princip a i když některé posty byly ode mě ironizující (Frantík a Pepík), byl jsem z toho spíš smutný za vás a vaše kroky. A ačkoli říkáš, že ty jsi ten, co hlavně programuje a Petr ten, co vyjednává, tak já si stále myslím, že tvůj způsob jednání s lidmi je mnohem konstruktivnější. GL do budoucna a už se kua vyvarujte těch průserů! :-)

[230] pavelcz Neděle, 22.01.12, 4:03:31 +7

Vážení diskutující, věřte, že se mi následující řádky nepíší lehce, ale dovolte mi, abych zde odpověděl na veškeré vaše připomínky a dotazy.

Fakta (diskutované problémy)
1. V listopadu, prosinci a lednu byl přidán třetí živý turnaj v Praze. 2. Datum uzávěrky ligy borců bylo přesunuto ze 17.1. na 22.1.12 (změna provedena 8.1.)

Omluva
Ještě než začnu cokoliv vysvětlovat, bych se rád omluvil hráčům, kterých se tato změna dotkla - a to jak fyzicky (nějakým posunem v bodování), tak morálně z hlediska obecného principu dodržování nastavených pravidel.

Dobrý úmysl
Změna byla provedena s dobrým úmyslem vylepšit ligu a přidat živý turnaj v Praze. Nesledovali jsme tím žádný finanční cíl, ani jsme tak nechtěli „protěžovat Pražáky“, jak zde bylo diskutováno. Ani nešlo o záměrný podraz, nebo svévolnou manipulaci. Souhlasím ale s tím, že jakkoliv byla tato změna myšlena dobře – byla systémově nesprávná.

Historie chyb v organizaci
Ti co hrají UNIpoker delší dobu vědí, že již v minulosti jsme byli kritizováni za některá organizační a systémová rozhodnutí. Snažíme se stejné chyby nedělat znova – nepřidáváme „divoké karty“, termín Grand Finále rezervujeme pokud možno na 100% čtyři měsíce dopředu. (Ve druhé nebo třetí sezóně jsme dokonce na Grand Finále chtěli po hráčích buy-in 200 Kč, protože si to někteří hráči přáli navíc k cenám) Ani jednu z těchto chyb jsme znovu neopakovali, poučili jsme se z nich. Občas se ale stane, že uděláme chybu novou. Nehrajeme si na bezchybné a neomylné organizátory, z chyby se poučíme a jedeme dál. Žádný speciální manuál nebo škola „Jak dělat UNIpoker“ neexistuje, vše co na UNIpokeru vidíte, jsme vybudovali za čtyři roky pomocí vlastní kreativity a vašich připomínek a nápadů (+ za pomoci vstřícných sponzorů). Každý semestr se něco mění nebo přidává, ne vždy to musí být správně a občas šlápneme vedle. Tentokrát to byl zásah do soutěže v rozběhnuté sezóně, co se týče nastavení turnajů.

Jak souvisí prodloužení Borců s třetím živým turnajem v Praze
Z diskuze jsem pochopil, že pro některé hráče je souvislost mezi prodloužením Borců a termínem třetího živého turnaje nepochopitelná. Chápu jejich argumenty i způsob uvažování a souhlasím s tím, že na celou věc se můžete dívat několika způsoby. My se na to díváme tak, že celou sezónu jsme vždy ukončovali soutěží borců, a tak bychom to chtěli nechat i na pro příště. Největší naší chybou v celé této věci je fakt, že ukončení termínu ligy borců bylo ohlášeno 14 dní před koncem sezóny. Datum ukončení Borců bylo na webu na jednom místě, kde se toto datum mělo změnit ihned po přidání třetího turnaje v Praze. – Pokud by tomu tak bylo, stále by to byla úprava soutěže za chodu, ale evidentně by to nikomu extra nevadilo. Proč jsme tedy ten termín nezměnili? Nechce se mi to přiznávat (je to fakt hloupé), ale je to jednoduše tím, že jsme na to zapomněli – uvědomění nastalo až ve chvíli, kdy se na to zeptal někdo ve fóru. Toto se prostě stát nemělo, je to zbytečná chyba z nepozornosti.
S tímto tématem souvisí i souvislost prodloužení Borců a soutěže JB Survival – tyto dvě věci přímou souvislost nemají. JB Survival bude pokračovat i po uzavření Borců. Z tohoto pohledu je jedno jestli se Borci jako takoví uzavřou o pět dní dříve nebo později.

Viditelnost informace o přidání třetího turnaje
„Změna proběhla v tichosti“ – V několika příspěvcích je naznačováno nebo přímo napsáno, že jsme přidání třetího turnaje provedli naschvál v tichosti, tak aby o tom nikdo nevěděl. Mezi řádky čtu názor: „Nikde o tom nepsali a v tichosti přidali další turnaj“. Náš postoj byl však přesně opačný, chtěli jsme třetí živý turnaj co nejvíc zapropagovat, aby i hráči v dalších městech (popř. regionech) viděli, že se UNIpoker rozrůstá a že i oni mají možnost mít třetí turnaj ve svém městě. Právě proto se info o živácích v Praze objevovalo na nejviditelnější pozici na webu – v sidebaru v novinkách, kde u toho byl malý obrázek a podrobný popis. Neměli jsme jediný důvod turnaj nějak tajit a podle toho jsme se chovali.

Otevření diskuze o změnách těsně před Grand Finále Diskutujeme zde dvě související změny. Jedna z nich byla známá již v říjnu, druhá byla provedena nedávno a na jejím základě se strhla tato diskuze. Ve chvíli kdy byla provedena první změna, tak nikdo neřekl ani slovo, dalo by se říci, že to nikomu nevadilo (jistě se najde někdo, kdo si toho opravdu nevšiml, ale nemyslím si, že by to byla většina diskutujících). Gubbi [173] sám přiznává, že o první změně nemluvil, dokud se neobjevila druhá. Stejně tak minimálně jviper o tom věděl ode mě osobně, kdy jsme se o tom bavili. Ok, chápu – ale příště pokud nastane jakýkoliv problém, bych byl rád, abyste se ozvali ihned, pokud s něčím nesouhlasíte. Pak se to teoreticky dá ještě nějak řešit – těsně před Grand Finále již těžko.

Řešení vzniklé situace
V diskuzi se objevilo několik nápadů jak celou situaci vyřešit. Některé z nich zní logicky a velká část hráčů by se k nim jistě přiklonila (např. anulování bodů třetích turnajů z Prahy), ale aplikovat nebudu žádný z nich. Důvodem je právě to o co zde většině diskutujících je a to je „Princip“. Pokud bych udělal jakoukoliv další změnu znamenalo by to jedině „vytloukání klínu klínem“. Vzhledem k tomu, že s provedenou změnou někteří hráči počítali, byla by změna zpět znevýhodněním pro ně. Jistě, mohl bych si populisticky vybrat, jestli naštvu menší, nebo větší skupinu lidí, ale to není řešení. Udělali jsme systémovou chybu, takovou, která se bohužel zcela spravedlivě napravit nedá. Stejnou principielní chybu znova dělat nechci.

Vliv změny na výsledky ligy
Otázkou je, zda toto téma vůbec diskutovat. Došlo ke změně, která byla nesystémová, je tedy důležité jak moc velkou sílu ta změna měla? Já se stále domnívám, že síla této změny nebyla tak velká, jak je prezentováno v mnohých příspěvcích. Objevilo se zde i několik čísel + třeba extrémní příklad s Pepíkem a Frantíkem, který jakkoliv je vtipný neodpovídá skutečné situaci. Před tím než jsme třetí živák přidali, zamysleli jsme se samozřejmě i nad tím, jak moc velkou změnu děláme, pokud bychom si mysleli, že bude nějak výrazná, určitě bychom ji neudělali. – Tímto odstavcem nijak nechci obhajovat chybné rozhodnutí, jen chci přiblížit proces rozhodování řadovému hráči. Mám k dispozici databázi s docela slušnou historií ligy, na základě které si vedle sebe poskládám relevantní data a modelově vyhodnotím, jak se může jaká změna projevit. Tak postupuju při naprosté většině rozhodnutí.

Poučení pro příště
Všechno špatné je k něčemu dobré. Já si do svých poznámek přidávám „Nedělej jakékoliv změny v nastavení ligy při jejím chodu, které ovlivní bodování “. Je to poučení, které mě i kolegu Petra stálo mnoho nervů a práce navíc, tak věřte tomu, že si ho zapamatujeme. Vás hráče bych obecně požádal, abyste se ozvali ihned, pokud by se vám něco nelíbilo a neodkládali to, až na dobu kdy se vyskytne další problém – nám to pak dokáže zatopit 2x tolik.

Zákony schválnosti
Těch problémů před koncem ligy bylo tentokrát až až. Jak zde bylo napsáno, byl jsem na týdenní dovolené. UNIpoker jsem zde s čistým svědomím nechal tak jak běží, dopředu ošetřil a naprogramoval to, aby nebyl potřeba můj zásah a odjel jsem na týden na hory. Kdyby šlo vše tak jako obvykle, tak by nikdo z vás nic nepoznal. Jako na potvoru se ale pokazilo hned několik věcí najednou, které jen stupňovaly napětí.

Diskuze s kolegou Petrem
Během své nepřítomnosti jsem požádal kolegu Petra, aby odpověděl na některé dotazy, které byly směřovány spíš na mě. Petr na dotazy neodpověděl příliš šťastně a následkem toho se tu strhla nekonstruktivní diskuze s osobním napadáním. Jeho některé odpovědi přímo neodpovídaly na kladené otázky a byly obecného charakteru, což některé diskutéry zbytečně rozdráždilo. Petr se pak pod tlakem toho, že naše společné rozhodnutí bylo napadáno – i přes fakt, že jsme ho udělali v nejlepším zájmu UNIpokeru – nechal vyprovokovat. Bylo to ze strany UNIpokeru neprofesionální, pro příště bereme fakt, že i rozhodnutí, která děláme s dobrým úmyslem, nemusí být nutně správná. A k té kritice na jeho hlavu – vězte, že bez Petra by UNIpoker nikdy nevznikl, ani se nedostal tak daleko kde je teď. Já se dokážu lépe vcítit do kůže některých hráčů, umím programovat a plánovat věci dopředu. Petr vyjednává podmínky s našimi obchodními partnery, plánuje data turnajů, komunikuje s casiny v jednotlivých městech. Oba se snažíme vymýšlet nové akce a soutěže, rozšiřovat živé turnaje do dalších měst, staráme se o každodenní provoz ligy. V poslední době jsme oba byli navíc zaměstnáni řešením problémů souvisejících s novým loterijním zákonem.

Grand Finále
Grand bude určitě fajn a už se na něj moc těším. Byl bych rád, abychom se na sebe usmívali, až se uvidíme. Těším se na známé i nové tváře a na setkání v Brně (momentálně zasněženém).
Pokud byste k celé této věci měli ještě nějaký postřeh, velice rád a bez jakýchkoliv vytáček s vámi osobně pobavím přímo na Grandu. Času na vás budu mít dost, tentokrát jsem se nekvalifikoval, takže budu sedět u stolku s počítačem – případně u SnG stolu.
100% souhlas s: MistrTom [144], viperka22 [205], Kvizakk [207] + díky Deathpro32 + 76Paolo76 za návrhy na konkrétní a věcná řešení.

[229] johny3333 Neděle, 22.01.12, 0:11:57 0

Takze vrchol vseho bordelu.Byl jsem v pondeli hrat zivak v Brne.Byla na me dokonce vypsana bounty,ale nemam zadne body?Jak je tohle mozny??????????????????

[228] marianovic Sobota, 21.01.12, 13:33:31 0

este jedna vec, nejde mi pridat screen do borcov? som tu sam a som nešika alebo sa to stalo aj inym?

[227] pavelcz Sobota, 21.01.12, 13:25:01 0

Vážení diskutující, veškeré nutné opravy, updaty a odpovědi na vaše otázky udělám dnes v co nejrychlejší době...

[226] pulecz Pátek, 20.01.12, 21:24:37 +1

[223] sodik Pátek, 20.01.12, 19:15:22 Sodíku měl jsem holt kliku na začátku jsem se dostal cca na 30k a po QQ do AA z5 na 8k a ty jsem poslal asi tři hry po té s flush door a o5 narazil do AA naštěstí A v mé barvě na, riveru po tom jsem zodpovědně :) nakonec jsem se dostal jako short na final table a tam po několika krádežích skončil v All-inu po flopu T6Q já A6 pán AT pomoc nepřišla body počítat neumím tak jsem se o své postupové pozici dozvěděl až po aktualizaci výsledků. Neznám tvé důvody neúčasti na živácích, ale asi by jsi měl nějaké body a kdyby jsi si nahrál aspon své výsledky z UNIpokeru do borců byl by jsi na tom taky líp. Hořekování nad úrovní tohoto semestru už je tady až až, já jsem začal hrát před dvěma lety a dokavad se aktivace platila mělo to aspoň nějakou úroveň teď co je to zdarma jen přibývají hráči a úroveń klesá. No třeba se dočkáme v nadcházejícím semestru nějakých novinek a třeba pravidel platných od začátku do konce a možná tomu pomůže i ten "guláš" tady

[225] johny3333 Pátek, 20.01.12, 19:53:17 0

sodiku vsak mas naskok na poslednim postupovem miste pouhopouhy bodik.Navic vzdyt treti turnaj pridanej vysledky neovlivni ne?Hosi tohle je totalni fiasko zaver teto souteze a nejen to ani se k tomu nikdo nehlasi piseme si tady mezi sebou a nikdo z kompetentnich lidi nic nenapise.Hold neni nad to jed na hory v dobe kdy finisuje liga a nechat to napospas zrejme lidem,kteri si nevi rady.

[224] vojta88 Pátek, 20.01.12, 19:35:57 +1

je to opravdu strasne, hotova tragedie...

[223] sodik Pátek, 20.01.12, 19:15:22 0

koukal jsem na vysledek toho tretiho zivaku v praze a hralo ho celych 16 lidi . pry to nijak neovlivni poradi tak v tom pripade gratuluju pulcovi najednou zazracne bodoval a z nepostupoveho miste je postupove. jeste jsem zvedavej na ty zazraky v lize BORCU

[222] johny3333 Pátek, 20.01.12, 17:53:37 +2

Tak ono jedna vec je si jed lyzovat coz chapu,ale v tom pripade se postaram o to aby vse klapalo i bez nej.Nechapu jak proste v tomto obdobi je tolik veci spatne.Jak pise GUBI palec dolu za konec ligy.

[221] gubbi79 Pátek, 20.01.12, 17:24:07 +2

V tom chaosu, co tu je, si opravdu ti, co jsou na hraně postupu, mohou krásně kontrolovat, jak jsou na tom! Mě tohle netrápí, ale jen to ukazuje na to, jaká hloupost bylo prodloužení konce ligy o týden. Kdy se vrátí ten Pavel, aby dal dohromady všechny ty nejasnosti a problémy, co se vyskytly s posledními aktualizacemi výsledků? Závěr ligy se vám organizačně naprosto nepovedl, pánové!

[220] Deathpro32 Pátek, 20.01.12, 17:22:59 0

lol, ako to tak pozorujem, tak to vyzerá že postupujúci aj s veľkosťami stackov budú známi 27.1.:)

[219] johny3333 Pátek, 20.01.12, 16:26:53 +4

nevim jak je to mozne,ale z pondelni zivaku v Brne stale nejsou vysledky a pritom ze ctvrtecniho zivaku v Praze jsu co to jako ma zase znamenat?

[218] Deathpro32 Pátek, 20.01.12, 14:27:12 0

takto fungovala liga predtým, než prešla na terajší systém delenia na regióny. Tieto regióny sú určite lepšie ako ten starý systém

[217] Kvizakk Pátek, 20.01.12, 10:25:58 0

Mňa tiež napadlo jedno férovejšie hodnotenie na postup na GF. Možno to tu už to bolo, lebo nie som tu od začiatku fungovania ligy, ale čo keby sa robili tabuľky zvlášť pre každú suťaž, bez rozdielu regiónu, kde z každej súťaže by postupovalo TOP 10 (tzn že z freerolov, freezoutov, borci, žive) a zvyšných 20 hráčov pre GF by bolo zo spoločného rebríčka všetkých súťaži všetkých regionov (samozrejme okrem hráčov čo už posutpili).

[216] johny3333 Čtvrtek, 19.01.12, 21:05:09 0

jo a jake??? :D

[215] sodik Čtvrtek, 19.01.12, 18:22:21 0

jak to tak pozoruju tak bych par lidi rad poznal osobne:-)

[214] mararoma Čtvrtek, 19.01.12, 17:58:44 0

gubbi,jeste ze jsem v nedeli nejakym zazrakem udelal FT,ale staci aby dva ,tri hraci neco trefili a budu mit hned o 200 bodu mene a vitez budes ty nebo nekdo jiny-),takze na gratulace je jeste brzy.proto jsem radsi nesel dnes na zivak,abych nebyl nahodou stasny a pak se tu opet nemluvilo o tom jak je to nespravedlive-),me jen na cele veci mrzi ,ze se to resi az ted a ne hned na zacatku kdy se rozjel treti turnaj v PH.jinak vsem hodne stesti na karty-))

[213] Deathpro32 Čtvrtek, 19.01.12, 17:38:56 0

jak že si si nemyslel? šak si išiel s cieľom jasných 2500 za semester? či sa mýlim:)?

[212] gubbi79 Čtvrtek, 19.01.12, 17:29:38 0

Mararoma, lol, ty srandisto. Pro mě skončil semestr 17.1., do ligy borců už nehodlám nic nahrávat a nikdo jiný nemá šanci tě reálně přeskočit. Takže gratulace k prvnímu místu v žebříčku Čechy. Sice jsem si myslel, že bych těch 10k bodů mohl zlomit, ale leden byl prostě proti mě. ;-)

[211] Deathpro32 Čtvrtek, 19.01.12, 17:21:35 0

je to síce momentálne dosť offtopic, ale napadla mi ešte jedna vec. Najčastejšie je tu z hľadiska férovosti kritizovaný nepomer medzi jednotlivými regiónmi. Posledná zmena, ktorá určuje počet postupujúcich na základe počtu aktivovaných hráčov v jednotlivom regióne bola prijatá pozitívne, no zdá sa, že stále nie úplne uspokojuje. čo keby sa teda počty postupujúcich určili podľa celkového počtu bodov v danom regióne. V jeden dátum by sa sčítali vštky body v získané v jednotlivých rebríčkoch a na základe tohto pomeru by sa získal počet postupujúcich. Priznám sa, neprepočítaval som to, takže reálne neviem, aké čísla by vyšli napr. v tejto sezóne. Ale myslím si, že by to mohlo viec k väčšej spokojnosti ľudí, ktorí bojujú proti neférovosti a nevyrovnanosti. (Len aby sme potom nedopadli, že zo SR bude postupovať 5 hráčov :D )

[210] mararoma Čtvrtek, 19.01.12, 15:55:05 0

Pulecz drzim palec at to vyjde,rikam beton beton beton-).Ja vim rika to ten pravej-))),ja vynecham a dam sanci nekomu me preskocit.

[209] pulecz Čtvrtek, 19.01.12, 13:30:30 0

Tak doufám že to dnes jako ryba (a to nejen datumem narození) netrefím, protože na 24 místo mi chybí 71bodů a Canderwood z Plzně by mohl hořekovat na protěžování "pražáků", já jsem sice z Děčína, ale hraju v Praze. GF jsem trefil jen jednou a těsně před jeho konáním jsem nečekaně musel mimo ČR a ani se nestihl omluvit, jednou jsem skončil na bublině v semifinále a teď už to beru taky jako konec na bublině i když do Brna bych zajel, končil jsem tam základní vojenskou službu :) a už dlouho jsem tam nebyl. Takže všem účastníkům GF přeji GL

[208] jviper Čtvrtek, 19.01.12, 0:03:05 +2

Přijde mi, že už se v určitých příspěvcích diskuse zvrhla příliš do osobní a emocionální roviny a nediskutuje se věcně, s tím s Viperkou souhlasím, pojďme diskutovat alespoň v mezích slušnosti a korektnosti. Ale je jasné, že když se člověk na něco desetkrát zeptá a nedostane buď žádnou odpověď nebo dostane odpověď, která je naprosto nesmyslná, tak zákonitě to musí vyvolat nějakou reakci, nějaký ohlas, ale pořád by to mělo být někde “v mezích”. Já sám se komentování některých “zvláštních” výroků pana Veličky vyhýbám, jelikož jim mnohdy ani pořádně nerozumím, nechápu je a stejně by to nejspíš k ničemu nevedlo :(. Ale co je podstatné a budu se opakovat a bohužel jsme na to pořád nedostali “rozumnou” odpověď je to, proč se opakovaně zasahuje do -na začátku ligy nastaveného- formátu. Celá soutěž podle mne ovlivněná je a za tím si stojím (srov. viz Johny [163]): 1) Je obrovský rozdíl když v jednom městě máte jeden živák měsíčně a někde tři (viz Gubbi [168] a Johny [165]). 2) Posunutí konce ligy borců z mně neznámých a nepochopitelných důvodů o pět dní ovlivňuje dokonce žebříčky všech tří regionů. (viz Deathpro [157] a Gubbi [156]). Může být otázkou diskuse do jaké miry (a já si nemyslím, že by byla zrovna malá), ale to tu podstatné není, Gubbi to vystihl v příspěvku [156], jde o to, že „ není jistota, že to, co je na začátku řečeno, bude platit i na konci.“ Hraní jednoho semestru kohokoliv z nás, kdo to bere aspoň trošku vážně a chce se dostat na grand, stojí hodně úsilí (viz Johny [151] ) a když pak přijde rozhodnutí, které nabourá výrazným způsobem důvěru v celou soutěž jako takovou, tak si člověk řekne, mám já tohle zapotřebí dřít se tady 4 měsíce a na konci zjistit, že nemáme všichni stejné podmínky a nevíme, jestli se zas něco podobného nebude opakovat vzhledem k tomu, že už to nebylo poprvé?

[207] Kvizakk Středa, 18.01.12, 8:10:17 +4

Zdravim. Chcel by som vyhadrit k tejto diskusii aj svoj aj ked nepodstatny ale predse nazor. Unipoker ligu som zacal hrat s tým že tu vládla taka rodinná atmosféra. Dopredu som sa zmieril s tým že naživé turnaje asi chodiť nebudem kedže to mám 100 km k najbližšiemu. Pravdepodobne ani na GF sa nebudem most dostaviť kým nebude na slovensku. Ale keďže som tvor súťaživý snažím sa hrať čo najlepšie (aj keď pri stole tak nevypadá :-)). Keďže aj na Card Casinu hrám len unipoker ani v borcoch to nie je bohviečo. Tiež môžem písať aké je to nespravodlivé a navrhovať všelijaké zmeny a nadávať na všetko, tiež keby nebolo živých turnajov bol by som v rebríčku oveľa vyžšie ale ja a myslím si že aj veľa ďalších hrajeme túto ligu skôr pre zábavu ako pre nejaké zisky (aj keď potešia), pretože je tu dobrá partia a pretože sa tu hraje fér, pretože sa učíme hrať poker. A preto na jednej strane si myslím že meniť pravidlá počas trvania ligy je nefér a na druhej strane zase tu nejde o život ani o veľké prachy, takže či budem mať na GF o 2000 chipov viac alebo menej, nei je to až taká tragédia, veď na GF sa chodí , aspoň z počutia, zabaviť sa, stretnúť sa a užiť si jeden večer z PRIATEĽMI. eto vsjo.

[206] johny3333 Středa, 18.01.12, 7:16:46 0

No viperko zajimavy nazor na tuto situaci mas,ale jak jsi napsala jelikoz jsi nehrala,tak se ani nedivim,ze pises jak pises,protoze Ty nepatris mezi ty lidi kteri musi jednat proti neustalemu porusovani pravidel a ty jsou tu jak sama jiste uznas od toho aby se dodrzovali.Jinak pokud jsem Te zklamal ja osobne,tak to me jiste velice mrzi a nemusim tu psat asi z jakeho duvodu me to je lito zrovna u tebe,ale jsem jaky jsem a jiny nikdy nebudu.Stale rikam,ze na svoji extreme cholerickou povahu tu pisu a jednam jeste hodne slusne.Jinak timto svym prispevkem koncim v tomto foru a uz nebudu nic psat,protoze jak je videt nema to vyznam a cloveka pak jeste jini odsoudi.Takze vsem GL a uvidime se na Grandu!Tesim se na peknej poker a fajn zabavu ve skvelem pokerovem prostredi cimz POker club Kajot v Brne 100% JE!

[205] viperka22 Středa, 18.01.12, 2:35:16 +5

Zdravím, dovolte mi příspěvek, jako nestranného pozorovatele této sezóny. Pořadatelé udělali chybu, kterou udělat neměli. Bohužel nikdo není neomylný.Doufejme, že do dalších sezon už se konečně poučí a nebudou v průběhu ligy zasahovat do pravidel. Nicméně myslím, že svůj názor tady hodně hráčů již vyjádřilo a dostali feed back od pořadatelů, i když asi odpověď nebyla taková jakou si představovali. A proto určitě není potřeba se snižovat k urážení a zesměšňování. Tato liga je založená na přátelství a nikdo z nás to nehraje proto, aby si tady vydělal těžký love. Takže pokud má někdo nějaké připomínky, tak by je měl podle mě ve vší slušnosti sdělit tady a ostatní osobní problémy vyřešit osobně a ne, na veřejném fóru. Upřímně, pár lidí mě tu opravdu zklamalo svojí neomaleností a hrubostí.

[204] lechi@cz Středa, 18.01.12, 2:03:45 +1

[202] MistrTom Středa, 18.01.12, 1:09:23 +1 [198] já bych chtěl potkat paní gubbiovou =oD Já taky :-)

[203] gubbi79 Středa, 18.01.12, 1:10:23 0

No, možná poslední věta je moralizující... takže asi moralizuji!

[202] MistrTom Středa, 18.01.12, 1:09:23 +4

[198] já bych chtěl potkat paní gubbiovou =oD

[201] gubbi79 Středa, 18.01.12, 1:06:43 +1

Nemoralizuji. Semifinale jsem bojkotoval, nejen ve prospěch Plzeňáků, tuto skutečnost jsem otevřeně přiznal, dostal za ni trest, odpykal ho, omluvil se. Jak víc bych si měl zamést před prahem? Vytahuješ kostlivce ze skříně, místo, abys konstruktivně a především profesionálně řešil co máš. Myslím, že si každý obrázek udělá. Tak, jak vystupuješ by ale ředitel projektu, jakým je unipoker, asi neměl.

[200] SavageCZE Středa, 18.01.12, 0:52:33 -1

Gubbi, už si sice nepamatuju o čem jsme se bavili, nicméně fakt, že člověk má myslim ze to bylo mimo poker na něco jiný názor z něj nedělá [doplň si jakékoli sprosté slovo] :D. A soucasne si myslim, ze v tobe hloda cervicek utocnik i kvuli tomu, jak jsi pred 3/4 manipuloval semifinale ve prosech Plzenaku, takze si urcite zamet pred vlastnim prahem, nez zacnes moralizovat ;-).

[199] johny3333 Středa, 18.01.12, 0:48:41 0

Gubbi kamo ja uz na to taky kaslu.Nema cenu s timhl, nevim jestli se da rict clovekem me spis prijde,ze to je mimozemstan,se bavit o nejakych problemech.Pockejme az Pavel prijede z hor a uvidime jestli se nam dostane lepsiho vyjadreni,ale mam obavy,ze to o nic moc lepsi nebude,ale treba budu prijmne prekvapen.Otevrene tu rikam,ze na GF jedu jen z jedineho duvodu a to je ten,ze jsem na to celej semestr drel a chci se videt s lidma.Po tomto grand finale budu svoji ucast v lize velmi vazne zvazovat.

[198] gubbi79 Středa, 18.01.12, 0:39:08 +1

Tak nevím, začíná to tu být opravdu komééédie. V hlavní roli ředitel unipokeru. Pořád meleš o koze, když ostatní o voze. Ti co nehrají ligu borců ji nehrají a s tím do ligy vstupovali. Ti, co nejezdí na živáky, protože to mají daleko tak prostě nejezdí, akceptovali ten handicap a hrají ligu. Ale všichni měli na začátku vstupní data a ty vyhodnotili a podle toho se rozhodli hrát nebo nehrát. Já osobně jsem se vrátil, protože mě vstupní podmínky zaujaly. Vy jste je ale zase během semestru několikrát upravili a ať už byly důvody jakékoli, byl to špatný krok. Trochu je mi líto Pavla, který podle mě vyžírá problémy, které ty produkuješ. Bohužel jakákoli diskuze s člověkem, o kterém i moje žena prohlásila po několikahodinovém setkání, že většího [doplň si jakékoli sprosté slovo] v životě nepotkala, je asi marná.

[197] SavageCZE Středa, 18.01.12, 0:34:03 -3

prijde mi, ze pokud chceme byt ultra ferovy v ramci zivych turnaju, tak staci mit stejny pocet zivych turnaju v ramci regionu a pokud to je orpavdu vetsinovy nazor, tak by tedy mohlo platit to, ze kazdy region by mel stejne zivych turnaju a tim by to nezkreslilo jednotlive zebricky, otazka ale je, zda se ve vsech stavajicich mestech sejde 3x mesicne dostatek hracu. Po uvazeni si myslim, ze lze tolerovat v ramci regionu pocty turnaju 2-3, nebo 1-2, ale uz nejde tolerovat 1-3, temi cisly mam na mysli rozptyl poctu zivych turnaju v jednotlivych mestech. Co Vy na to?

[196] SavageCZE Středa, 18.01.12, 0:28:53 0

preklep 195 7. radek pres realizaci ma byt pres pripravu

[195] SavageCZE Středa, 18.01.12, 0:25:37 -2

už jsem vychladl, opravdu si myslite, ze existence rozptylu zivych turnaju 1-3 vede opravdu k takovemu zkresleni jak trochu vypada z vlaken nize? Napr Honza nehral ani jeden zivak a je v na Morave 10. a to neni spatne. Toto neni jedine zkresleni v lize, zkresleni existuje vice. Hraci, kteri nehraji LB, tak si mohou stezovat na LB. Hraci kteri nehraji Freerolly zas naopak. Ty veci se tu resili uz hodnekrat. Nebude lepsi trosku upustit emoce vcetne me ;-). Odpoved na 190: s tim nastavenim turnaje jsme byli stejne rozcarovani jako ty a pote jsme hned posilali email aby bylo opraveno. A ty akce, uz od listopadu domlouvame akce, u kazde akce je ale jina delka od zacatku pres realizaci az po spusteni, Pavel pak muze napsat orientacne jak zhruba dlouho trva udelani kazde veci, kdyz pritom clovek musi neustale preskakovat mezi mnoha dalsim urgentnimii a tim se stale zpomaluje. Dalsi vec je, ze hodne pridelavat praci, ze nejsou hotove vnitrni veci na webu, ktery svazuji ruce, protoze pak neni cas na dalsi veci. Idealni by bylo, kdyby se ted na 3 mesice zastavil cas a daly se dodelat veci, ktere pak umozni ze se toho stihne vice, to by bylo prima.

[194] johny3333 Úterý, 17.01.12, 23:55:09 +1

udelej soutez o tokeny do tunraju,nebo o knizku a karty a podobne veci tykajici se pokeru a pak to bude zajimave a ne o chlast a za dalsi udelej soutez v jinedobe ne na konci souteze,takze opet tvuj pripevek je nesmysl

[193] johny3333 Úterý, 17.01.12, 23:53:20 0

a opet bez odpovedi.a nesnaz se mi namluvit,ze to je spestreni souteze.je to jen reklama a propagace!!

[192] johny3333 Úterý, 17.01.12, 23:50:40 +3

a ja tomu rikam debilni soutez a podpora alokoholismu!!

[191] SavageCZE Úterý, 17.01.12, 23:43:54 -2

185: cituji Te "debilni hrani o flasku". Tak to me teda vytaci, soutez na zpestreni zaveru sezonu, kterou jsme s Pavlem pripravovali. Tomu ja rikam otevrene NEVDECNOST JOHNY3333 !!!

[190] lechi@cz Úterý, 17.01.12, 23:41:46 +4

[8] Marvanor Pondělí, 03.10.11, 13:37:23 Bude nějaký promo kód, nebo bonus při registraci na CardCasinu přes UNIpoker? [9] pavelcz Pondělí, 03.10.11, 14:26:43 Promo kód nebude, ale je důležité před registrací kliknout na jakýkoliv odkaz na UNIpokeru vedoucí na CardCasino. Pro hráče, kteří budou registrovaní přes UNIpoker přichystáme speciální akce...................... Kdy to bude(ty akce)?????????????? A dále by mě zajímalo, proč byl na posledních freerollech neomezený RE-BUY??? I přesto, že se to již řešilo a jasně se řeklo, že bude 1xre 1xadd viz [25] Deathpro32 Čtvrtek, vidím dobre, freeroll turnaje majú unl. rebuy? [27] pavelcz Čtvrtek, 06.10.11, 23:26:56 Honza: teď jsem ti ohledně toho poslal email.. tzn. vše zařízeno Michal: Turnaje byly nahrány dneska, už jsme ten unlimited rebuy reklamovali, samozřejmě bude 1rebuy, 1 addon. Další věc která není zcela ok............ale stejně se těším, až si to rozdáme na GF. GL

[189] johny3333 Úterý, 17.01.12, 23:29:13 -2

vis co?Klidne jmenuj me to nevadi a za svoje emoce a nazor se rozhodne nestydim.Pokud tomu,ze z nekoho delas debila a on si to nenecha libit a da najevo,ze je nasranej,rikas EGo,tak Ty podle Tvych prispevku mas EGO hodne dole spise zadne.Ses komik UNIPOKERU a mel by sis sbalit kufry a nechat to lidem kteri dokazi obhajit si sve nazory a dokazi ligu delat ku prospechu veci.Misto toho aby se soutez zlepsovala,tak se jen zhorsuje a Ty tomu jeste ke vsemu prispivas tim,jak ke vsemu pritupujes.Jak jsem rekl je mi totalne volny co tady o me napises,ale pokud rozumny clovek cte vse co tu pises udela si obrazek sam takze opet rikam cekame na vyjadreni !!!

[188] SavageCZE Úterý, 17.01.12, 23:19:25 -1

Nekteri jedinci maji EGO jako PATRACI BALON a TO SE PAK TEZKO DISKUTUJE.

[187] johny3333 Úterý, 17.01.12, 23:19:06 -1

Jo a pis laskave cesky!Pises o nicem a jeste cizi reci.Jsme v cesku a slovensku ne v AMERICE!!!!

[186] johny3333 Úterý, 17.01.12, 23:15:23 0

A je mi uplne ukradeny co si o me myslis.Jsem ted diky Tvym argumentum v takovem tiltu,ze to jak ted pisu je z me strany velke premahani aby to aspon trosku vypadalo slusne tomu ver VELICKO

[185] johny3333 Úterý, 17.01.12, 23:13:59 0

opet jen porad dokola omylas jedno a to same.S tim asi neuspejes.Kaslu ti na argumenty jakoze hraci si prali a ti si zase neprali a proto maji tolik a tolik turnaju?Proc odpovis na vse a poradne?Co liga borcu?Prodlouzena jen kvuli vasi reklame a nejakemu debilnimu hrani o flasku?Diky tomu opet znevazeni souteze a poruseni pravidel?Chlapce zacinas me takovym stylem vytacet,ze 28.ledna bych Te nejeradeji nevidel,abych Te nemusel profackovat aby ses probral.Zaci uz SAKRA jednat jako dospela osoba,ktera nese odpovednost za momentalni deni a postav se k tomu jako chlap a ne jako zbabelec kterej jen dokola omyla ty same blaboly.

[184] SavageCZE Úterý, 17.01.12, 23:13:35 -1

Už se nám i stalo, že byly některé živé turnaje dokonce zrušeny i v průběhu sezóny vlivem faktorů, které nejsme schopni ovlivnit, turbolence jsou směrem nahoru i dolů, proto je systém ligy nastaven na bázi volitelnosti, pocitani jen 2x turnaju mesicne v online soutezich, jednoho ziveho apod., hraci si dle terminu planuji cas, ne kazdy hraje vsechno, ne kazdy ma cas kazdy turnaj, cim vice prilezitosti k odehrani, tim lepe pro hrace, pro rozsireni flexibility. Neni spatne zaujmout i dalsi pohledy.

[183] SavageCZE Úterý, 17.01.12, 23:00:48 -1

at ta debata ma nejaky konkretni vysledek vedouci ke zlepseni ;-) umet kritizovat dokaze kazdy ;-) ale jde o to veci resit, nehlede na to, ze 3. turnaj je i testovaci zalezitost, muze a nemusi vyjit, zalezi kolik prijde lidi, jsou to variabilni promenne nastaveni ligy, ktere se v prubehu sezony meni dle toho jak se vyviji situace v kazdem meste z hlediska partneri/hraci

[182] SavageCZE Úterý, 17.01.12, 22:56:33 -1

Zaznelo od nejakeho Plzenaka ze by chtel 3. turnaj? ci z dalsich mest? chtelo by to dat vedet co nejdrive, ted se resi vyjednavani ve vsech mestech, produktivnejsi vysledek vlakna bude kdyz se tu vyhodnoti zajem o dalsi turnaje, muzu to zkusit navrhnout partnerskym casinum a klubum a uvidime, zda to pujde i v dalsich mestech, neni to vec ze dne na den, ale musi to projit schvalenim ze strany partneru.

[181] SavageCZE Úterý, 17.01.12, 22:53:58 -1

co si pamatuju, tak v historii nescetnekrat dochazelo k pridavani a ubirani turnaju behem sezony, kdyz zacalo chodit vice lidi, tak se pridaval, kdyz mene tak se ubiral, ci v souvislosti se zmenami moznosti klubu, takze opetovne sdeluji svuj podiv, ze to je najednou problem. Je super ze od unora budou v Praze a v Brne 3 turnaje a nyni je obdbobi k tomu vyhodnotit, kde by to jeste slo.

[180] SavageCZE Úterý, 17.01.12, 22:50:23 -1

btw. chtěli byste, aby se v Brně a v Plzni zrušil druhý turnaj a všude byl jen jeden bez ohledu na velikost města a komunitu? ne v kazdem meste se ti sejdou lidi vice nez 1x mesicne apod., ne v kazdem to umoznuji podminky spoluprace s klubem apod., neni to vec, co narysujes presne, faktoru mas x

[179] SavageCZE Úterý, 17.01.12, 22:40:18 -1

ad 3 turnaje koukáte na to 3 měsíce v sidebaru + nwl + stranka, takze v tichosti = bullshit omg :D, vyjednava se to postupne nejen v Praze, vic moznosti hrat je plus a nikoliv minus, co se tyce 3 turnaju, tak puvodne mely byt v Brne od ledna, pak to casinu nesedlo do terminu tak nejsou, ale next month budou 3, co se tyce ostatnich mest, tak napiste po domluve je mozne ,takze nevim co resite za flame :))

[178] Deathpro32 Úterý, 17.01.12, 20:19:18 0

no inak nedivil by som sa ani keby tá LB bola presunutá kvôli tomu Survivrovi, ktorý bol veľmi zle načasovaný. Musel byť viac ako jasné, že sa to do konca riadneho termínu nestihne. To je súťaž, ktorá by sa mala spustiť na začiatku sezóny a nie na jej konci

[177] gubbi79 Úterý, 17.01.12, 19:54:34 0

Na příspěvcích ostatních je krásně vidět, v jaké tichosti se zavedl třetí turnaj v měsíci v Praze. Mnoho hráčů o tom vůbec nevědělo a ti, co nečtou fórum možná ještě stále neví. :-) Ono se asi tušilo, že kdyby se to řeklo nahlas, byla by odezva už v tom listopadu dost bouřlivá...;-)

[176] pumpa_pk Úterý, 17.01.12, 19:18:43 0

Je tu z toho pekna komedia. Pekne sa to číta. Hlavne Gubbiho príbeh /168/ má u mňa za 1. :-) To že sa živaky v Prahe hrajú 3x do mesiaca je pre mňa novinka, tak že už je asi aj jedno či ten posledný bude alebo nie. Rozhodne nikto nemal zasahovať do pravidiel pár dní pred koncom tejto sezóny a to je naozaj veľký problém. Borcov predĺžili určite aj kvoli akcii "jim beam survival", ale z toho sa mala urobiť samostatná akcia a bol by pokoj. Som zvedavý ako to dopadne. tAK zatiaľ borci...

[175] 76Paolo76 Úterý, 17.01.12, 18:23:47 0

Chlapi..., len nechápem prečo nemôžu koniec LB posunúť späť na pôvodný dátum keď posunúť ho do predu nebol žiadny problém....? Podľa mňa je to len otázka zopár kliknutí na klavesnici...:-DDDDD...tak poďme organizátori??????...hlavne že my to tu chceme riešiť a kompetentní s..ú na to z vasoka...pffff...:-DDDD...

[174] Deathpro32 Úterý, 17.01.12, 17:35:00 0

tak k tomu sa viem prikloniť. Ja som nejako nesledoval, koľko majú v Prahe živákov. Keď vzrástla diskusia, tak som myslel, že teraz pridali tretí. Nevedel som, že boli tri už skôr, ale v podstate to je jedno. Problém, je tenistý. Posunutie uzávierky LB a tým pádom celej ligy na poslednú chvíľu kvôli či už tretiemu živáku v Prahe alebo piatemu živáku na Marse je blbosť. Len už sa mi to zdá tu až zbytočné furt písať to isté...

[173] gubbi79 Úterý, 17.01.12, 17:28:19 0

Uvědom si, že první výtky směřovaly k tomu, že se opět mění propozice v pravidlech. A jak jsem už někde zmínil, neřešil jsem nahlas živáky v Praze do doby, než se s odkazem na ně posunul uzávěr ligy borců. To už bylo moc... To, že se tu rozjela následná diskuze o tom, že ta změna v Praze není férová vůči ostatním už je další věc.

[172] Deathpro32 Úterý, 17.01.12, 17:21:16 0

aha:D:D ja som debil. To neviem čo som pozeral. No tak potom prečo sa začali všetci ozývať až teraz? ja som bol v tom, že sa iba teraz pridal tretí.

[171] Deathpro32 Úterý, 17.01.12, 17:20:25 0

no ale ako pozerám, tak sa hrali každý mesiac iba dva. či sa mýlim??

[170] johny3333 Úterý, 17.01.12, 17:11:04 0

DEathpro ty zivaky v praze jedou od listopadu a ne az od ted jen pro tvoji informaci!!!!!

[169] Deathpro32 Úterý, 17.01.12, 17:08:35 0

to hej, šak s tým práve s tebou a ostatnými súhlasím a aj som to tu viac krát napísal. Keď už aj chceli pridať tretí živák v priebehu sezóny, tak určite sa to nemalo stať posledný týždeň ligy, malo to byť minimálne mesiac dopredu a aj včas oznámené. O predĺžení LB nehovoriac. S tým naprosto súhlasím s tebou

[168] gubbi79 Úterý, 17.01.12, 17:07:59 +2

To 164: zkusme si zase zahrát imaginární hru čísel. Máme tu Pepíka z Prahy a Frantíka z Brna. Pepík chodí na všechny živáky v Praze, hraje třikrát do měsíce. V prvním a ve druhém hraje svoji obvyklou donk hru a končí hluboko v poli poražených s body okolo 100. Frantík také chodí poctivě, na oba dva živáky. Hraje rovněž dvoji obvyklou donk hru a v obou turnajích se umístí hluboko v poli poražených, bere 100 bodů do žebříčku. Pepík si ovšem zajde pinknout ještě třetí turnaj v měsíci, protože si to přál, aby měl větší šanci slušně se umístit. Bylo mu totiž jasné, že přidáním třetího turnaje se nejen zvýší šance o jednu třetinu, ale zároveň se rozloží počet hráčů a sníží se tak počet soupeřů na jednotlivých turnajích. Ne všichni totiž hrají jako Pepík, a tak jim stačí přijít dvakrát do měsíce, aby měli slušný top 5 výsledek a dobré body. Pepík tedy zajde i na třetí živák a ejhle, jeho hra plná fish callů nese úspěch, je lucky a bere 750 bodů za druhé místo. Rázem má o 650 bodů víc, než Frantík. Tento scénář se pak opakuje i další tři měsíce ligy. To už má Pepík o 2600 bodů víc než Frantík. Jelikož jsou oba dva pokerová polena, z freerollů a freezeoutů sbírají průměrné body, i tak jim ale pravidelné hraní všech turnajů zajišťuje postupová místa. Celkově skončí oba na 15. místě svého žebříčku. Pepík má 6600, Frantík grinděním v lize borců (500 bodů) dohnal trochu ztrátu z živáků a má bodů 4500. Na GF jedou oba dva, jeden má 16600 chipů, druhý 14500 chipů. Je tu i Juraj z Bratislavy, ten se musel poprat s variancí v jednom živáku v měsíci, naštěstí je lepší hráč a ztrátu dohnal na onlinech.

[167] johny3333 Úterý, 17.01.12, 16:58:02 +1

Jde o to,ze to ma byt nastavene pred zacatkem ligy a ne az v jeho prubehu a oduvodnit to tim,ze na prani hracu a podobne.To ti neprijde jako nesmysl?

[166] Deathpro32 Úterý, 17.01.12, 16:46:12 0

jasne chapem, ale o tom sa tu bavilo uz XYkrát. Proste sa to nedá nastaviť aby to bolo úplne fér a rovnaké pre všetkých. Každý je iné. Keď dáš každému mestu 1 živák, tiež to nebude fér. Lebo v niektorých mestách hrá 50 hráčov a v niektorých 20. Už len za zúčastnenie je podstatný rozdiel v bodoch. Nehovoriac o tom, ako je náročné dostať sa na FT. Proste to nenastavíš. Podľa mňa je OK keď je viac živákov tam, kde chodí viac hráčov. Len keby sa tie zmeny nerobili na poslednú chvíľu. Ja to napr. vnímam na Slovensku. Hrával som živáky v Nitre, kde chodilo vždy do 30 hráčov. Teraz už druhú sezónu hrávam v Bratislave a tam chodí 50. Pokial v Nitre som bol v 50% do TOP5 tak v BA som bol v 50% na FT(ani to nie). takže proste to si nevybereš 100% spravodlivé to nebude nikdy. To by sme museli všetci žiť v jednom meste a tam chodiť na živáky. Alebo živáky a LB úplne z unipokru vyšrtnúť. Vtedy by sme sa priblížili ku väčšej objektivite, ale za cenu akú určite nikto nechce. Takže ja osobne nevnímam samotný problém v tom, že sa hraje v Prahe tretí živák ale v tom, že to v hodine dvanástej zasiahlo do chodu ligy.

[165] johny3333 Úterý, 17.01.12, 16:36:36 +2

Jde Deathpro o princip a o to,ze nemaji hraci stejne podminky,coz uz z principu neni fer.Pokud si hrajeme na pratelskou ligu,tak proc ma nekdo moznost jit na zivak trikrat v mesici a nekdo jen jednou?Ja osobne zivaku vubec nehraju a i tak jsem na 10miste,ale jak rikam jde o princip a o nerovne podminky pro vsechny hrace.

[164] Deathpro32 Úterý, 17.01.12, 15:51:05 0

som síce proti zmenám za chodu a na poslednú chvíľu, ale s týmto s tebou johny nesúhalsím. Teda konrkétne s tvrdením, že získajú o mnoho viac bodov a teda viac chipov. Maximálne si môže niekto zvýšiť starting stack o cca 800 chipov. čo je síce dosť, ale to iba v prípade, že prvé dva živáky nehral a teraz zvíťazí. Tí, čo dopadnú lepšie ako v ostatných dvoch živákoch zvýšia svoj stack tak o 300 chipov ak vôbec Takýto rozdiel v chipoch nemýslím, že vývoj GF ovplyvní. Ale každopádne, nie je správne meniť veci na poslednú chvíľu a som na strane vás, čo to tu vo fóre kritizujete. Osobne si myslím, že aj tak sa s tým už nič nespraví. Tak nám ostáva už len dúfať, že sa to už naozaj v budúcnosti opakovať nebude. Len či tomu ešte niekto verí....

[163] johny3333 Úterý, 17.01.12, 15:33:55 0

Paolo myslim,ze se jen tak nedockame a nic se nezmeni.Prijde mi to tu jako "zalozime forum,abyste se mohli vyjadrit a kdyz se vyjadrime,tak se nam nedostane konstruktivni odpovedi" takze jak se rika vlk se nazral a koza zustala cela.Paolo nevim jestli sis toho vsimnul,ale liga je zivymi turnaji ovlivnena az moc.Duvod je jednoduchy.Startovni stacky se urcuji podle poctu ziskanych bodu,pokud jste si toho nevsimly,ze nejsou stejne start chipy za prvni misto v Cechach,Morave a Slovensku,cimz je hrube ovlivnen prubeh ligy,zvyhodneni prazaku aby mohli ziskat mnohem vic bodu,tim vic chipu a lepsi pozici na Grand Finale vuci ostatnim.

[162] 76Paolo76 Úterý, 17.01.12, 14:41:16 +1

Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak...............Adminkovia....?...čo tak sa k tomu vyjadriť.... už veľa času neostáva!...ale chceme počuť "NORMÁLNE" vyjadrenie...?, s ktorým by sme všetci ako /ja,puncel,gubbi,johny,jarda...a pod/..a mohol by som ďalej menovať ešte zopár takých hráčov ktorí by si záverečný verdikt s radosťou vypočuli...!!!!! ...Pekný deň všetkým!....:-/

[161] puncel11 Pondělí, 16.01.12, 22:20:49 +1

a som prvy lebo som najvacsia ryba:-D

[160] puncel11 Pondělí, 16.01.12, 22:20:00 0

kde vidis pre boha na prvych 3 miestach zilincanov?? a vy ste nahodou nemavali 2x do mesiaca turnaj kedysi? naco sa na tomto dorabas? My sme mali naplanovany 1 turnaj. potom sa to riesili klzavym, to znamena ze som cakal co mi vedenie povoli. pretoze sa mali stahovat. tak sa cakalo . dohodli sme sa na zaciatku Decembra ze min. 1 a 1 v Jan. bude. to je vsetko. cakal som kedy sa prestahuju , to ze sme spravili turnaj na poslednu chvilku my je z dovodu ze som cakal co mi povie vedenie Casina

[159] Deathpro32 Pondělí, 16.01.12, 20:08:04 0

Paolo, konečne riešenie. Doteraz všetci iba kritizovali, ale prvý si prišiel s rozumným riešením!

[158] 76Paolo76 Pondělí, 16.01.12, 19:49:08 +4

nechápem prečo to neuzavrú naši milí "Organizátori" vtedy a tak ako to bolo OFICIÁLNE UVEDENÉ!...a ten ich posledný živák/v Prahe/ nech si hrajú len tak mimo celej ligy..:-D nemyslíte pritelia???:-P..., podľa mňa by to bolo pre všetkých účastníkov celého semestru férové! a prinajmänšom korektné- NIČ NEMENIŤ!!! a nechať to aspoň RAZ!!! tak ako to malo byť!...Pekný večer prajem všetkým korektne pristupujucim hráčom!....:-D

[157] Deathpro32 Pondělí, 16.01.12, 19:32:25 +2

podľa mňa je hlavne posunutie Ligy Borcov absolutne nezmyselné. Pridanie tretieho živáku je určite nefér voči niektorým hráčom, čo by až taký problém možno nebol. Najväčší problem je ako gubbi hovorí, zasahovanie do stanovených pravidiel na poslednú chvíľu. Mne sa ale najviac nelogické zdá to posunutie LB. Samotný živák veľký vplyv nemá(iba na Čechy, čo je tretina hráčov a aj to dokonca iba v zopár prípadoch môže neičo zmeniť), tak argument "aby sa naň dalo zareagovať predlžujeme LB" je blbosť. LB totižto vie zamiešať poradím oveľa viac(tá ovplyvňuje úplne všetky umiestnenia vo vŠetkých rebríčkoch). Stačí jedna trefa. Tak prečo ešte nepredĺžiť freerolly a freezouty aby sa dalo reagovať na LB. Veď to je tá istá logika ako predĺženie LB. Proste ja osobne v tom logiku nevidím. Nie som nahnevaný, len sa mi to zdá prinajmenšom divné. Keby sa LB nepredĺžila, podľa mňa by spravilo samotné pridanie tretieho živáku oveľa menšiu škodu v očiach hráčov.

[156] gubbi79 Pondělí, 16.01.12, 19:11:34 +1

To 153: jak můžeš chápat moje "nasrání", když já opravdu nasraný nejsem? :-) Nevidím jediný můj příspěvek v tomto vláknu, kde bych psal nějak nasraně. Píšu jen ve smyslu nespokojeného unipoker mazáka, který opakovaně upozorňuje na prohřešky organizátorů vůči na začátku nastaveným podmínkám. A myslím, že kluci z Moravy a Slovenska, kteří se k tomu vyjadřují "nasraně" to vidí také v této rovině. V rovině, že není jistota, že to, co je na začátku řečeno, bude platit i na konci. To 155: velkej vliv na žebříček Čechy možná nemá, ale malej možná jo a jde o princip zavedení této změny. Na ostatní žebříčky má vliv posun konce ligy borců. Kdyby se to oznámilo před začátkem ledna, mohli se tomu přizpůsobit i ostatní hráči. Oznámení přišlo, až když se někdo ptal, kdy je uzávěrka - v tu dobu ještě na webu stále v propozicích bylo datum původní a jen se oznámil posun... ve fóru, oficiální informace o této změně snad ani nešla.

[155] vanderbart Pondělí, 16.01.12, 18:25:50 -1

já si taky nemyslim, že by ten třetí turnaj v Praze měl nějakej velkej vliv na konečný pořadí v čechách... a ostatní žebříčky to snad neovlivňuje vůbec, tak proč se to tu tak moc řeší? stejně na ty turnaje chodí jen pár lidí a ještě míň z nich se umistilo v top 24..

[154] jacko23 Pondělí, 16.01.12, 17:58:51 +1

tim samozrejme nerikam, aby se menila pravidla v prubehu hry, klidne ty body smazte, jen to tak nehrotte :)

[153] jacko23 Pondělí, 16.01.12, 17:57:19 -1

ja jsem nebyl za tuhle sezonu ani na jednom zivaku a to jsem z prahy :)...chapu treba nasrani gubiho a kluku z plzne, ale nechapu, proc se to tak dotyka hracu z moravy? to vam jde tolik o princip, ze chcete mazat body z tretiho zivaku (150)? vzdyt ten treti turnaj nema primy vliv na moravsky zebricek a jejich startchip na gf...muzete mi nekdo vysvetlit, jak tim doslo k "naruseni cele souteze" a proc tu rozjizdite nehrani gf? neni to trochu prehnany? mam z toho pocit, ze se kluci snazili udelat "dobrou vec (se spatnym koncem)" ale emocionalne je to tu na muj vkus az prehnane vyhroceny :(

[152] MistrTom Pondělí, 16.01.12, 12:41:50 +3

Johny ja si tu vyhodu uvedomuju, taky to tam pisu...akorat ne s tolika otazniky a vykricniky jako ty =o) Ja nevim cemu se tu porad divime vsichni. Za posledni dva roky byl vzdy nejaky problem s organizaci. Ja uz to beru jako kolorit. Paradoxne v samotnych zacatcich Unipokeru bylo vse jednodussi, jasnejsi a nic se nemenilo behem hry. Ted kdyz uz by to melo byt vychytany tak je to presne naopak a kazdy semestr se objevi nejaka bota od organizatoru....

[151] johny3333 Pondělí, 16.01.12, 11:46:49 +1

Takže k tomu co jsi tu Petře opět napsal. 1) ano já jsem cholerik,ale v tomto pripade mi ver,ze jsem se hodne hodne ovladal.K tobe uz nema cenu se po tvem dalsim prispevku vyjadrovat.Jak jsem napsal Ty ses totalne mimo misu a to rikam verejne a na rovinu!!!Zalez si ke svemu pocitaci a tam si na klavesnici delej svoji praci,ale mezi lidi radeji nechod a nevypoustej sve argumenty.Delaji z tebe pouze hlupaka a to preci nejsi Ne? 2)Nejde o to jak dlouho jsou zivaky tam a tam,ale jde o panove preci o princip?Takhle to proste nejde delat.Pravidla jsou jednou pravidla a meli by se dodrzovat,jako vsude a ve vsem.Preci jenom hrajeme ligu,soutez ktera nas stoji cas,penize a co si budeme povidat i spoustu nervu a proc?Proto abychom se jednou za ctvrt roku mohli videt na GF a zahrat si tam o vstupenky na CPT a dat si spolecne panaka a pokecat.Tak pro tohle vse ma byt porad dokola nejakym zpusobem nefer pristupem poradatelu ovlivnovano? 3)Priklad za vsechny!!!Pane Velicka ja jsem ze Zdaru nad Sazavou coz je daleko od vsech mest.Pracuji,mam rodinu a myslite si,ze pojedu hrat zivy turnaj za 300KC,kde budu sedet do 4 do rana,abych vyhral 4litry?Projel minimalne 500Kc za cestu,dalsi 200Kc za jidlo a piti kdyz se uskromnim,takze za predpokladu,ze turnaj vyhraju ziskam za 8 hodin 3000KC coz uznate je opravdu EV-.To jsem pracujici clovek,kterej ma vyplatu.Co maji delat studenti?Jezdit kvuli zivakum prez republiku?Kluci muzete si zajed kdo mate chut a cas i do BRATISLAVY!!!PROBER SE VELICKO OPRAVDU SE PROBER!Jeste porad Ti to rikam v klidu!!!! 4)a dalsi posledni vec.MistrTom co jsi psal mas pravdu,ale bohuzel za to nemuzeme jako hraci,ale muze za to vedeni.Pokud si neuvodujes jak je to nefer vuci jinym,tak me to mrzi,ale ozvat jsme se museli!!

[150] Marvanor Pondělí, 16.01.12, 8:32:16 0

Jsem pro zrušení všech bodů z třetích živých turnajů v Praze. Ať si mají klidně šest turnajů, ale ať je to od začátku semestru, ať o tom všivhni ví předem. Jinak také velice zvažiji, že se přidám k jviperovi viz 145.

[149] Wwwejce Pondělí, 16.01.12, 0:37:59 +1

to [147]: LOL... Typická odpověď neodpovídající na nic z položených otázek...

[148] gubbi79 Pondělí, 16.01.12, 0:32:12 +3

To je sice zpestření a ok, jednou za semestr možná, ale je to za a) EV- a za b) pravidelně proveditelný nesmysl. Tímto bych tu rozhodně neargumentoval, zvlášt ve chvíli, kdy nejste, kluci, schopni obhájit zásahy do propozic v průběhu ligy.

[147] SavageCZE Pondělí, 16.01.12, 0:27:52 -4

Jj, emoce bych z toho taky vynechal ;-), ikdyz byva nekdy velice zajimave sledovat nektere nejmenovane plamennejsi povahy :D. Pridavam argument, ktery tu nikdo nezminil. Jak jiste vite, tak uz pekne dlouho je v systemu dovoleno, ze hrat lze turnaje ve vsech mestech i napric regiony, takze muzes klidne hrat 10 turnaju mesicne a pocita se ti jeden nejlepsi vysledek. Pravidla jsou nastaveny ve prospech rozmanitosti a to je dle meho nazoru dobre, je super delat vypravy do dalsich mest a poznavat nove hrace nove styly a prijemne se bavit a mit vice prilezitosti vyhrat body. Tato nazveme to "drobna nerovnovaha" ve prospech zabavy a rozmanitosti tu existuje uz davno. Proto nechapu proc se nekolik jedincu certi. Ten kdo ma cas a chut, tak hraje vice turnaju mesicne nejen v zivakach a tim si taky zvyhodnuje pozici, mira aktivity ovlivnuje vysledky, na tom nevidim nic spatneho.

[146] gubbi79 Pondělí, 16.01.12, 0:21:19 +1

Jen bych doplnil dvě věci. Zaprvé, o živácích v Praze vím už delší dobu, ale změna proběhla naprosto v tichosti, začal jsem to komentovat až ve spojení s posunem konce ligy borců. Tak jako tak merito věci, tedy zásahy do propozic v průběhu ligy, jsou neoddiskutovatelné. Zadruhé, chtěl bych raději kolotoč, ale musí na něm být kačer Donald. ;-) P.S. Pojďmě o těchto věcech podiskutovat na GF, věcně, bez emocí.

[145] jviper Neděle, 15.01.12, 23:52:08 +6

Já osobně jsem vytočenej do vrtule a chce se mi brečet. Pánové Veličko a Hrdličko, pravidla jsou od toho, aby se nastavila a dodržovala! Tím, že jste přidali třetí živý turnaj v Praze, jste naprosto jednoznačně zasáhli do průběhu celé ligy a ta je tímto krokem velmi narušena. Stejně tak to, že prodloužíte pro grindery uzavírku Ligy borců z úterý až na neděli. To jsou dva kroky, které jsou 1) velmi významné 2) jsou provedeny ve velmi „nevhodnou dobu“ – tj. nejen, že to je v průběhu ligy, což je podle mě naprosto nepřípustný zásah, ale ještě navíc na jejím konci! Za takovéto kroky (zásah do pravidel v průběhu soutěže) jste již byli v minulosti kritizováni a stejně jste se neponaučili a očividně si děláte, co se Vám zlíbí. Argumentace typu: „Je to na přání hráčů, je to pro ně, je to pozitivní změna.“ JE NAPROSTO NESMYSLNÁ A ZCESTNÁ PAVLÍKU! Johny by si přál kolotoč, Gubbi by si přál letadlo na ovládání, Víťa by chtěl přidat v onlinech freeroll, freezout a 200 Euro added do freezu, já bych si přál modré z nebe a dva miliony na účtě. Splňte všechny tyto přání a garantuji Vám, že ostatní hráči budou naštvaní a nespokojení. Proč? Protože jste znevýhodnili určitou skupinu hráčů oproti ostatnímu zbytku pole a navíc jste tak učinili v nejméně vhodnou dobu, těsně před uzavírkou ligy, kdy jde mnoha hráčům o postup na Grandfinále. Vy jste vedení soutěže, vy na začátku ligy přijdete, stanovíte, že za takových a takových podmínek se tady bude hrát a my se podle nich rozhodneme, jestli jdeme hrát nebo ne. Ale nelze se chovat takovýmto způsobem, kdy naprosto hrubě ovlivníte celý průběh a regulérnost soutěže! Já jsem z takovýchto naprosto svévolných a nepromyšlených kroků rozhořčen, zvažuji nejen svoji účast na Grandfinále, který je těmito nezodpovědnými kroky dvou dospělých pánů velmi narušen, ale zvažuji i účást v dalším semestru unipoker ligy a totéž doporučuji i ostatních „normálním“ hráčům, kterým není jedno, že dochází ke svévůli a ovlivňování celé soutěže, ve které se člověk poctivě každý týden po celé 4 měsíce snaží sbírat bodík po bodíku, aby se dostal na Grandfinále a najednou přijde tohle! PÁNOVÉ TAKHLE BY TO TEDY ROZHODNĚ NEŠLO, TAKHLE NE A ZA MĚ VELKEJ PALEC DOLŮ!

[144] MistrTom Neděle, 15.01.12, 23:40:35 +5

Je zajimave, ze se pridani 3. turnaje v Praze (ktere jede od listopadu) zacalo resit 14 dni pred GF =o) Ale jinak to samozrejme je pro nas prazaky vyhoda. O tom zadna. Co me osobne stve, tak jako pred kazdym GF se tu rozjizdi nasrana debata, ktera akorat spoustu lidi odradi od ucasti...déjà vu

[143] MistrTom Neděle, 15.01.12, 23:35:34 0

sry =o)

[142] MistrTom Neděle, 15.01.12, 23:31:55 0

[134] co ja?

[141] johny3333 Neděle, 15.01.12, 22:51:39 +1

Jo a asi si budeme muset kluci pockat,protoze pan Hrdlicka je na horach a pan Velicka nevi ktera bije!!

[140] johny3333 Neděle, 15.01.12, 22:49:56 +1

Ja souhlasim absolutne s Gubim.To co pise je presne jakoby mi to z pusy vzal.Divil bych se ,kdyby jednou jedinkrat tady na nejaky dotaz byla poradna odpoved.Pavle Tve vyjadreni je neskutecne lol a nevim jestli z neho mam brecet,nebo se smat a nebo byt vytocenej do vrtule.Pane Velicka Vy radeji se uz nevyjadrujte k nicemu,protoze vasi odpovedi jste jen opet ukazal ,ze jste totalne mimo co se tyka nejakych rozhodnuti.Pripominate mi papouska,ten take porad jen opakuje co kde druhy rekne.Takze panove jeste jednou se nad tim co jste opet predvedli zamyslete a jeste to zachrante,nebo na grand finale to hold budemem muset resit osobne!!!

[139] pumpa_pk Neděle, 15.01.12, 21:36:09 +6

Apropo len poviem , že v Bratislave mame len 1x turnaj do mesiaca. Výsledky (body) v porovnaní s inými regionmi sú niekedy skreslene,lebo hrači, ktorí májú možnosť ísť na turnaj 3x do mesiaca, majú možnosť dvojnásobného reparátu a potom aj tie regionálne rebríčky sú slabšie tam kde sa chodí len 1x za mesiac. Žilina je výnimka, tam sa hrá 2x do mesiaca. Neskúmal som ,či je to preto , ale v Slovenskom rebríčku sú prví hráči práve zo ZA, kde sa turnaje hrajú 2x.

[138] Wwwejce Neděle, 15.01.12, 21:04:57 +4

to [137]: Nevim kdy a kde jsi se dočetl, že někdo chce, resp. se mu nelíbí, že v Plzni není 3. turnaj... To, co se nelíbí Gubbimu,mě a jiným hráčům (z jiných měst) je to, že se opět mění pravidla v průběhu sezony! Ptám se tedy: "Bude ve středu tj. 18.1.2012 případně i v neděli tj. 22.1.2012 přidán freeroll a freezout? Jestli ne, tak se ptám proč?"

[137] SavageCZE Neděle, 15.01.12, 18:51:35 -6

Ahoj Gubbi, ad 136, to nevim, to je otazka na webmastera. Ad 130 a 131 se ztotoznuji s Pavlovym nazorem. Dale co se tyce zivych turnaju, tak zrovna dnes jsem resil na zaklade prani zilinskeho spravce, abychom pridali turnaj na slovensku, protoze tam byl pro leden puvodne nastaven zadny, protoze klub jeste neni hotovy, tak se to presunulo jinam a uz to visi v propagaci. Co se tyce Plzne, tak pokud Gubbi na zivaku ziskas souhlasne stanovisko hracu, ze by si prali 3. turnaj, tak mi to muzes navrhnout, spolu to projedname a pote se teprve mohou casinu navrhnout terminy a formaty a teprve pote kdyz dospejeme k souhlasu vsech stran, tak je mozne turnaj pridat. Neni to tak jednoduche. Sam si se nazval jako Guru, tak by nebylo spatne, kdyby zaznel od tebe nejaky konkretni navrh formatu a struktury, o kterem by se dalo hlasovat, Pavel muze udelat anketu, az se vrati z hor. Myslim, ze nejlepe by bylo kdyby navrh padl od pravidelnych hracu turnaju v Plzni, nez takto "od stolu". Tak zkuste neco navrhnout. Dale pro vsechny mesta plati, co se tyce zivotaschopnosti pridani 3. turnaje, tak jeho zavedeni musi byt podmineno tim, ze bude chodit dost lidi a ze se klubu ci casinu vyplati takovy turnaj delat, coz se musi odhadnout.

[136] gubbi79 Neděle, 15.01.12, 17:21:30 0

Nechápu jak, ale [134] se nepohopitelně přesunul z vlákna http://unipoker.cz/forum/2x214-prechod-na-rok-2012/

[135] sodik Neděle, 15.01.12, 16:50:42 0

ja jen rikam ze ta spravedlnost se da na zacatku nastavit tak aby byla urcita skupina zvyhodnena a naopak a toho si muze clovek vsimnout az v prubehu a ne po precteni pravidel. no a me to doslo pozdeji to je vse

[134] gubbi79 Neděle, 15.01.12, 15:58:05 0

To stejné v Praze, savage, mistr tom... ještě to chce doladit ;-)

[133] gubbi79 Neděle, 15.01.12, 15:52:37 +5

Hele sodiku, do teď to bylo nějak nastavené, absolutní "spravedlnost" v takto složitě koncipované lize nenastavíš nikdy, ale jsou nějak nastavené podmínky na začátku a s těmi buď souhlasíš a hraješ ligu a nebo nesouhlasíš a ligu nehraješ. Ale když se udělá v průběhu ligy změna, která ovlivňuje nějaká původě nastavená kritéria, tak říkám, že je to špatně.

[132] sodik Neděle, 15.01.12, 15:27:24 +1

a cemu se vsichni divite?delate jak kdyby to bylo do ted vse spravedlive.nebylo. akorad ted se to tyka i vas .jinak moje misto je volne ja urcite nepojedu

[131] gubbi79 Neděle, 15.01.12, 11:02:54 +6

heh, to jsou dost chabé argumenty. Třetí turnaj přidaný na přání hráčů... na přání pražských hráčů. Jednoznačně nesystémový zásah zvýhodňující jednu skupinu hráčů vůči druhé. Přidáte pro plzeňské hráče jednou za měsíc online freeroll a freezeout, když si to budeme všichni z Plzně přát (ale jen pro nás, nebo max pro ty, co si dojedou do Plzně píchnout notebook do sítě)? Asi těžko, protože všichni víme, že je to blbost, stejně jako byla blbost přidat třetí turnaj živáku jen v jednom městě. A argument, že v Praze chodí mnohem víc hráčů než v jiných městech regionu Čechy? Tady sjou počty hráčů v živácích v Plzni a Praze: 11.10. 2011 Plzeň 28 25.10. 2011 Plzeň 26 8.11. 2011 Plzeň 35 22.11. 2011 Plzeň 27 13.12. 2011 Plzeň 21 20.12. 2011 Plzeň 25 3.1. 2012 Plzeň 27 10.1. 2012 Plzeň 29 13.10. 2011 Praha 55 3.11. 2011 Praha 38 10.11. 2011 Praha 40 24.11. 2011 Praha 37 1.12. 2011 Praha 37 8.12. 2011 Praha 28 15.12. 2011 Praha 18 5.1. 2012 Praha 30 12.1. 2012 Praha 29 Asi se to rozjede, ten tabulkovej formát, ale snad to z toho všichni vidí, že v Praze nijak výrazně víc hráčů nechodí. V prosinci a lednu jsou to dokonce téměř stejné čísla. Proč, když vzešel požadavek na přidání třetího turnaje v Praze, nevzešel také od vás dotaz na ostatní města, zda by hráči nechtěli přidat třetí turnaj? Toto proběhlo velice v tichosti a bez vědomí ostatních měst. Ono totiž trefit dobrý výsledek v jednom ze tří a nebo v jednom ze dvou turnajů je celkem velký rozdíl, bez ohledu na to, jestli ten turnaj hraje 25 nebo 40 lidí. A bez ohledu na toto vše naprosto nerozumím "nutnosti" posunout závěr Ligy borců o týden dál jen proto, že to tak vždy historicky bývalo. Měřte všem stejně a pak to budou hráči vnímat jako pozitivní změny, takhle občas (byť v dobré víře) svým nedomyšleným krokem šlápnete do ho...

[130] pavelcz Pátek, 13.01.12, 17:54:53 -2

Tak koukám, že se tu rozvinula plamenná diskuze ohledně třetího turnaje, je na čase vysvětlit, jak se celá věc má:
Třetí turnaj v Praze byl zaveden hlavně kvůli přání hráčů, pro nás tyto živé turnaje znamenají pouze pozitivní marketing bez nějakého přímého finančního zisku. V Praze se schází hodně hráčů, chtějí třetí turnaj, nevidím důvod proč třetí turnaj nepřidat (stále se počítá pouze jedno nejlepší umístění v měsíci). Při velkém zájmu přidáme klidně třetí turnaj v jakémkoliv jiném městě. V Brně jsem třetí turnaj vyjednal taky, jeden měl být už v prosinci, ale protože by vycházel na období Vánoc, nakonec jsme se rozhodli začít s ním až v únoru. V Brně je to už skoro nutnost podle toho kolik chodí lidí. Určitě se brzy ozve někdo, kdo se bude ptát "Proč jsou v Ostravě jen dva turnaje, když v Brně jsou tři?", berte v úvahu že v Brně (a v Praze) je výrazně větší počet hráčů a vyhrát turnaj a získat tak hodně bodů je mnohem těžší než v menších městech.

gubbi: Ano, děláme změnu v průběhu ligy, dříve jsme byli kritizováni za "divoké karty", což byla marketingová záležitost, nebo za posun termínu GF o týden - to byla záležitost organizační, v obou předchozích případech výhrady hráčů chápu. Přidání třetího turnaje je ovšem změna vyžádaná hráči, pro hráče. Tato změna bohužel ovlivnila posunutí uzavření Borců o týden. Borci vždy v historii zůstávali poslední spuštěnou ligou.

Obecně k plánování termínů: Termíny plánujeme většinou měsíc před spouštěním nové sezóny, to znamená že bychom měli odhadnout situaci, která bude za pět měsíců - teď třeba plánujeme co bude v květnu. Liga je poměrně dynamická, proto si vyhrazujeme právo na změny podobného typu, pokud projevíte zájem o cokoliv, vždycky to zvážíme a rozhodneme se, zda je to změna vhodná do současné, případně až další sezóny. Několik podobných podnětů jsme například v tomto semestru smetli ze stolu a to můžu říci, že to byly mnohem výraznější změny - uff, ještě že jsme tak udělali, když se podívám na odezvu u této pro mě pozitivní změny, jak by to asi vypadalo...

[129] johny3333 Pátek, 13.01.12, 15:07:36 +4

Musim rict,ze to co tady vedeni predvadi je do oci bijici protezovani Prazaku.Z jakeho duvodu si delate co se vam zlibi.Jednou date pravidla tak je nemente.Delate z nas akorat sasky a hrajete si s nama jako s loutkama.Pokazde jsem se vedeni zastaval,ale ceho je moc toho je prilis.Nechtel jsem to zde psat ale pod tihou vsech okolnosti jsem se rozhodl take vyjadrit.Je smutne,ze se tady k tomu ani nikdo nevyjadri.PROC PROC PROC PROC???????????

[128] Marvanor Pátek, 13.01.12, 14:25:44 +5

to 118. Proč se Praze přidal během sezony 3 turnaj, když největší návševnost je v Brně (žeby body do freerollu v kasínu?). Proč se kvůli tomu prodlužuje liga borců (nevýhodné pro určitou část hráčů). Prodlužte tedy vše o týden (středa a neděle freeroll,bouty) a vše uzavřete 22.1.2012 tak budou mít šanci všichni stejnou.

[127] Wwwejce Pátek, 13.01.12, 10:46:41 +5

To [118]: Tak to tedy přidáte i freerolly a freezouty minimálně ve středu 18.1. a nebo i v neděli 22.1.? Nebo budou upřednostněni hráči hrající LB?

[126] pumpa_pk Čtvrtek, 12.01.12, 14:14:34 0

TO: Kvizakk - Predpokladám , ze to asi nikomu. Do celkového sumáru sa , ale započítavajú , aspoň mne áno.

[125] Kvizakk Čtvrtek, 12.01.12, 14:11:51 0

Zdravím nejako sa mi nezobrazujú výsledky ktoré som nahrával do ligy borcov, vie sa mi na to niekto pozriet? Diky

[124] Marvanor Středa, 11.01.12, 13:39:34 +1

Kdy budou zveřejněny výsledky z živého turnaje v Brně 2.1.2012?

[123] gubbi79 Středa, 11.01.12, 12:27:12 +6

To 118: Jinými slovy: to, za co jsme byli v minulých sezonách nejvíce kritizováni - změny propozic za pochodu v průběhu rozehrané ligy, provádíme i v tomto semestru. Nejprve přidání třetího živáku v měsíci v Praze = zvýhodnění pražských hráčů v honbě za body z živáků, následně prodloužení Ligy borců o týden. Proč, proč, proč ???

[122] pavelcz Pondělí, 09.01.12, 22:40:05 0

Tome, pokud bude dostatek zájemců a dáte včas vědět, tak můžu samozřejmě něco zařídit... v předchozích letech jsem se i ptával, ale většinou nějaký větší zájem nebyl... No pozor na dvě věci: 1. Být střízlivý na Gf 2. přijet do Brna den předem Dle zkušeností si dovoluju tvrdit, že jsou to dvě věci, které nejdou moc dohromady ;-)

[121] puncel11 Pondělí, 09.01.12, 22:37:09 0

uz konecne tento rok by som chcel byt triezvy na finale:-D ale ked ja vas tak rad vidim:-D asi to bude treba neak rozdelit.. co takto vybavit neake ubytko den vopred ? to pisem ako vyzvu

[120] puncel11 Pondělí, 09.01.12, 22:05:27 0

je velmi pekne sledovat ako unipoker rastie na prestizi:) vsade sa bojuje !! o prve priecky o postupove priecky resp. o kazde priecky a GF bude mat co do seba. Tesim sa na svojich spolubojovnikov zo Slovenska a dufam ze sa uvidime na GF:) taktiez sa tesim na ludi z CR ktorymi si rozumiem. Lets go to WIN:))) GL a will be friend

[119] Tylis Neděle, 08.01.12, 19:30:53 0

Díky moc Pavle za objasnění této problematiky a je to určitě správná volba s tou zpětnou reakcí na poslední živák v Praze ;-)

[118] pavelcz Neděle, 08.01.12, 19:06:54 0

pubma_pk: dnes opravím na 17 postupujících, díky za upozornění.
Tylis, Danda7: Otázka je to dobrá, 17.1. ve 23:59 bylo dlouhodobě plánované ukončení ligy borců, během sezóny došlo k přidání třetího živého turnaje v Praze, který se uskuteční 19.1., rozhodli jsme se proto uzavřít LB 22. ledna. ve 23:59. Dává to šanci mimopražským hráčům ještě zareagovat na výsledky tohoto posledního živého turnaje.

[117] Danda7 Sobota, 07.01.12, 16:04:16 0

lednové kolo borců bude uzavřeno v úterý 17.1. ve 23:59.

[116] Tylis Sobota, 07.01.12, 15:32:31 0

Jeden "blbý" dotaz a o to snadnější odpověď: Do kdy je možné nahrávat screeny do Borců, když poslední online turnaj je v neděli 15.1.2012 a živák je pražský dne 19.1.2012 (čili není přesně stanoveno oficiální ukončení Zimní ligy)? Předem díky Pavle za odpověď ;-)

[115] gubbi79 Pátek, 06.01.12, 12:51:42 0

Asi jen nějaká lokální chyba Slovenska - u vás to skočilo mezi 17 a 16, ale Morava zůstala na 19 a Čechy na 24. Takže pokud nebude na GF k 59 hráčům jedna divoká karta, tak máte těch 17. I tak je to dost, když se koukám na ty body ve slovenském žebříčku, kdy 10. hráč slovenského by v moravském nebyl ani v top 20, v českém ani v top 25. :-D

[114] pumpa_pk Čtvrtek, 05.01.12, 18:29:58 0

Zdravím...V propozíciach ligy sa píšie niečo v tomto znení " posledný deň tretieho mesiaca sa tabulky jednotlivých regionov zmrazia" - narážam na počet postupujúcich zo Slovenska , včera sme tam mali ešte 17.post.miest a dnes je to ibe 16. :-( . ďakujem za vysvetlenie...

[113] nevimjmeno Středa, 04.01.12, 22:50:13 0

pavelcz: Díky za pozitivní zprávy ohledně omezení turnajů z hlediska návštěvnosti lidí "z venku" ... dneska jsem od jednoho takového "bezstarostného" dostal naprosto nechutný sako .. samozřejmě ani není registrovaný na UNI... Do konce semestru už to nebude, to je jasné, ale příslib do budoucna beru. :-)

[112] AlRashaCZE Středa, 04.01.12, 21:03:44 0

koukám, že proběhla malá změna. Nyní ve freerolech je neomezený rebuy a 50 euro je garantovaných a ne added jako bylo dříve. Jestli se nepletu.

[111] pavelcz Středa, 04.01.12, 19:53:11 0

jacko: Co se týče synchronizace obou turnajů, právě jsem spustil anketu na toto téma. Pokud se ke změně přikloní většina hráčů, tak ji pro příští sezónu určitě aplikujeme.

jacko + MistrTom: Ohledně té kvality vás snad příjemně navnadí propozice příští sezóny, chystáme pár úprav, které dáme brzy vědět a které budou směřovat ke zkvalitnění a menší masovosti turnajů ;-)

[110] MistrTom Pondělí, 02.01.12, 1:55:34 0

Unipoker behem sveho vyvoje bohuzel kraci cestou kvantity na ukor kvality...podle toho to na freerollu vypada. V dobe kdy se platilo "startovne" to takovy nesmyslny jatka nebyly. Ale ted je to dokonaly donkac.

[109] jacko23 Neděle, 01.01.12, 23:09:35 0

dnesnich 416 lidi ve freerollu bylo fakt gustovnich...lze tedy udelat neco na pozvanku? uz se to tu preci resilo... a co ta avizovana synchronizace fr a druheho turnaje ve stejny cas? takze na jare? :)

[108] bucilek Úterý, 27.12.11, 18:32:35 0

určitě máš pravdu,souhlasím s tebou...já jsem je nedržel,zkoušel jsem to posílat hned po turnajích,ale prostě mi to nešlo i po úpravách,sháněl jsem někoho kdo mi s tím pomůže,proto to trvalo déle než by mělo...respektuji pravidla,snažím se je dodržovat,nebylo to schválně,takže asi tak....

[107] gubbi79 Pondělí, 26.12.11, 21:38:26 0

To, že jsem "přišel" o nějaké body, to tu neřeším. Řeším obecně to, aby se screeny nahrávaly dle pravidel ligy borců do půlnoci následujícího dne po turnaji. V tvém případě, kdy jsi prostě brutálně přeskočil všechny, by to nemělo moc vliv ani kdybys průběžně nahrával. Ale v situaci, kdy se bude třeba pět lidí "prát" o první místo v měsíčním žebříčku a budou mít podobné levely, na kterých hrají, tak potom by bylo nefér, kdyby si jeden z nich "držel" jeden screen s nějakou turnajovou trefou a nahrál to na poslední chvíli a nedal už tak možnost ostatním zabojovat. Fuj, to je ale souvětí, :-) Ale proto je liga borců tak nastavená, aby se ty výsledky nahrávaly průběžně a každý tak průběžně věděl, jak na tom bodově je a o co může reálně bojovat. Snad mi rozumíš, co tím chci říct.

[106] bucilek Pondělí, 26.12.11, 20:36:15 0

chápu,že se ted ptáš,jelikož jsi přišel o nějaké body...dal jsem tam ale jen půlku výher,jelikož ty ostatní výhry nejdou poslat,myslím si,že v daný měsíc je to aktuální,vždyt přece nejde o život...

[105] bucilek Pondělí, 26.12.11, 20:18:12 0

ahoj,samozřejmě věděl,informoval jsem ho o mých problémech se screenshoty

[104] nevimjmeno Pondělí, 26.12.11, 14:28:56 0

[102] Kalendář a živé tur. So 28.1. Grand Finále v Brně Tohle je napsané v kalendáři.

[103] gubbi79 Neděle, 25.12.11, 17:22:53 0

To [91]: nevím, jaký jsi měl problém s nahráváním výsledků, ale nahrnout tam najednou výsledky za více než púl měsíce během jednoho dne je i v rozporu s pravidly ligy borců. Tím nechci snižovat kvalitu tvých tref, je to slušný výčet, ale zajímalo by mne, jestli o tom aspoň věděl Pavel Hrdlička, že máš problém s nahráním výsledků.

[102] lechi@cz Pátek, 23.12.11, 2:59:57 0

V Brně i Praze už bylo, tak teď OSTRAVA , ne? Zapaříte na Stodolní........ :-) A příště Bratislava..

[101] Rage_cZ18 Čtvrtek, 22.12.11, 19:06:24 0

Ví se už kdy a kde bude grand finále? Omlouvám se jestli jsem slepej :)

[100] Deathpro32 Středa, 21.12.11, 15:40:17 0

to už bolo dááávno:)

[99] Kvizakk Středa, 21.12.11, 15:08:50 0

dalo sa nahrávať aj z expertu aj z Jetbullu.

[98] ganmiki Středa, 21.12.11, 14:09:22 0

ok, ale já tam viděl třeba i expekt ?

[97] Kvizakk Středa, 21.12.11, 14:06:17 0

minulú sezónu sa hralo v herni Jetbull

[96] ganmiki Středa, 21.12.11, 13:56:10 0

Ahoj jen malý dotaz, všiml jsem si, že cca loni mají někteří v borcích screeny i z jiné herny než je CC, znamená to, že se měnili pravidla ? Předpokládám, že aktuálně platí pouze CC ? Díky

[95] Kvizakk Úterý, 20.12.11, 7:19:50 +3

to 93: Keď neposielaš do LB malé výhry tak sa potom nesťažuj. Ja mám tiež viac ako 100 km na živé turnaje a preto ich nehrám, ale zato do LB posielam každých 10 centov ktoré vyhrám na turnaji a aj keď je to len zopár bodov niekedy pomôžu. Tiež mám menej bodov ako tí ktorý hrajú živé turnaje a tiež by som prvítal zopár bodov naviac ale keď som sa raz prihlásil do ligy tak musím proste akceptovať podmienky a pravidlá a ak sa mi to nepáči tak ju nehrám. Nie si sám kto nemôže alebo nehrá živé turnaje ale do GF sa dá postúpiť aj bez nich.

[94] vojta88 Úterý, 20.12.11, 0:29:52 +1

Ja jsem zase myslel, ze kazdej pochopi fungovani tyhle ligy, ale koukam, ze ne. Tak pro ty pomalejsi, coz budes pravdepodobne jenom ty, tahle liga je nejak postavena (a rek bych skoro nejlip od jejiho zacatku) a pokud se ti nelibi bodovani zivaku a nastaveni ligy borcu, tak bud napis nejakou konstruktivni pripominku a nebo ji proste nehraj, ale nevidim duvod proc sem psat hloupy prispevky o davani bodu podle abecedy atp. Kazdopadne je vetsi borec ten, kdo nahral aspon to jedno euro, nez ten co to jenom hloupe radoby sabotuje nebo co to vlastne delas. Takze nazev ligy je naprosto v poradku. Snad to nevyznelo sarkasticky.

[93] sodik Pondělí, 19.12.11, 23:22:39 0

ja jsem myslel ze to pochopi kazdej ale koukam ze ne . tak pro pomalejsi do LB neposilam proto ze do 100euru se mi to zda jako blbost.takze mam jen vyhry do teto castky.je to uz jasne Vojto?a pro Tomase mas pravdu nevyhral v turnaji a z cash game se to neda poslat

[92] vojta88 Pondělí, 19.12.11, 16:01:23 +5

to 89: Spis nez sarkasticky to vyznelo uplne dementne, hlavne od cloveka, co v LB nema nahrany ani to jedno euro...

[91] bucilek Pondělí, 19.12.11, 15:39:18 0

počkej až dám do kupy velikost mých screenshotu,které mám zatím problém odeslat,tak zase klesneš o jedno místo...začni už hrát konečně poker,ty štěstáku:))

[90] bucilek Pondělí, 19.12.11, 15:36:22 +1

sodiku ty rybo,vždyt ty jsi v životě 100 euro nevyhrál,ani nevíš jak ta bankovka vypadá:))

[89] sodik Sobota, 17.12.11, 11:01:21 -4

díky kouknul jsem na pravidla.a ted k tomu proč nehraju živáky ,nejbližší je asi 100km tak to je snad jasný. a k tabulce Borců. opravdu si nemyslim že je nekdo BOREC když vyhraje 1euro. ja bych to akceptoval až tak od 100 euro to by pak trochu odpovidalo tomu jmenu alespon pro zacatecniky.Snad to nevyznelo sarkasticky

[88] gubbi79 Pátek, 16.12.11, 11:26:35 0

To [86]: Omg a co jako? Co se nad tím tak podivuješ? Ano, jsi tu nový, Michal ti aspoň dal link na pravidla, když už tu ligu hraješ, abys dostudoval pravidla. A pak si možná odpustíš sarkastické poznámky na bodování živáků. Že je nehraješ a utíká ti postupové místo v žebříčku? V tom případě se táži, proč nenahráváš výsledky do ligy borců? Minimálně ve dvou turnajích unipokeru jsi byl ITM, takže jsi mohl nějaké body nasbírat. Takže se vracíme zase na začátek, znáš pravidla, podle kterých se liga hraje? Ttím by asi nováčci v unipokeru měli začít a ne se podivovat nad tím, jak to vlastně funguje!

[87] Deathpro32 Pátek, 16.12.11, 10:05:09 0

živáky sú bodované presne tak ako aj online turnaje, akurát sa násobia body dvoma. http://unipoker.cz/pravidla.... A koľko by si chcel za posledné miesto preboha?

[86] sodik Pátek, 16.12.11, 3:52:44 -1

omg jak se pocitaji ty zivaky? za 2. misto z 18 je 742 bodu? to je fakt sila. za posledni je asi pouhych 200? tak dejte vsem nejaky body jen tak podle abecedy at je to spravedlivy.-)

[85] puncel11 Pondělí, 12.12.11, 14:25:10 0

tak TN 6, DCA 4, a ZA 9:) 10 by bola pekna vyrocnica:-D stym ze skoncim aj skolu hadam uspesne:D

[84] puncel11 Pondělí, 12.12.11, 14:18:54 0

rad by som to prevas spravil:) sak uz som robil niekolko mini finale ktore boli dufam ze uspesne:) sak aj clanky ste mohli vidiet

[83] puncel11 Pondělí, 12.12.11, 14:17:53 0

Inac Zilina nieje tiez zle lokalizovana:) chystame sa stahovat do noveho, 6 stolov:) to by bolo zase zadosucinenie pre mna:-D TN 5sezon, Dca 4 sezony, a Zilina 7 sezon:) ak som dobre ratal:D

[82] Mike_66 Pátek, 09.12.11, 16:25:12 +2

Tak já už se musím taky vyjádřit....Naprosto souhlasím s Pavlovým vyjádřením, každý semestr se provádí úpravy na přání hráčů, UNIpoker je teď o dost jiný než byl před pár lety. Je tady lepší systém kvalifikace na Grand a rozdělení na regiony, ale zase už to není taková přátelská komunita jako to bývalo dřív, což mi teď trochu chybí.... A takovéhle "demonstrace" mě přijdou úplně zbytečné a nesmyslné, kvůli pár bodům se přihlašovat do nějakého jiného žebříčku!!!???....UNIpoker si mě už dávno získal nejen skvělou možností zahrát si pořádné turnaje a vyhrát supr ceny nebo peníze, ale hlavně přístupem lidí a pohodovou atmosférou na online turnajích i na živácích. Tím jak se liga rozšiřuje tak se to docela vytrácí a dokonce se najdou i takoví "vynálezci", což mi přijde jako škoda.....No a jak už říkal Johny, kdo to s Grandem myslí vážně, tak má dost reálnou šanci se na něj dostat ať hraje za jakýkoli region (za předpokladu, že má možnost chodit na živáky....).

[81] Deathpro32 Pátek, 09.12.11, 14:37:17 0

nj nechodíme autami to je pravda, asi chce každý piť, alebo čo:) (alebo to nemávame po ceste)

[80] gubbi79 Pátek, 09.12.11, 14:32:15 0

Jen ještě poznámka k té cestě na GF. V Plzni nikdy nebyl problém, aby se domluvilo, kdo pojede autem a vezme další k sobě, takže ať už jelo jedno nebo dvě auta, vždy to bylo domluvené a vyšlo to mnohem levněji, než po vlastní ose vlakem nebo busem - a taky mnohem rychleji. Chápu, když vidím vaše (rozuměj slovenské) každoroční (rozuměj pře každým GF) domluvy zde v diskuzích na téma, kdo vezme auto, kdo odkud jede..., že to nakonec vychází často na tu hromadnou dopravu, protože se nějak neumíte domluvit. :-)

[79] Deathpro32 Pátek, 09.12.11, 12:04:46 0

Ďakujem za odpoveď a súhlasim viac-menej so všetkým čo bolo v ostatných troch príspevkoch napísané. Pavle tebe klobúk dole:D Správna odpoveď, ktorá upokojila všetky vášne, ale v podstate riešenie problému nepriniesla:) Ale v podstate objasnila určité veci a to bolo treba! Takže vďaka... a len tak na margo k tomu dojazdu na GF, je pravda, že od nás extrém sú iba Košice a tiež klobúk dole pred nimi. Ja osobne nemám s dojazdom najmenší problém, do Brna vôbec nie, do Prahy sa to dá v pohode tiež. A nechcem tu teraz vyplakávať ani nejako ďalej hovoriť o tom, aké to majú "chudáci Slováci ťažké," len taká drobná reakcia na tú Plzeň - priznám sa netuším ako to máte zo spojami a cenami, ale problém zo Slovenska väčšinou ani nie je vo vzdialenosti, ako v tom, že treba cestovať medzinárodnými linkami, ktoré sú podstatne drahšie, neponúkajú zľavy a ani to nejak často nechodí....Ale ako hovorím ,toto beriem za uzavrené, vôbec to nechcem riešiť a ani za to nežiadam žiadne úľavy alebo niečo podobné:D:D Ja s tým osobný problém nemám a to asi ani väčšina ľudí. Len keď o tom bola reč tak som to ešte chcel objasniť...To GF v Bratislave by skôr chceli ľudia ako takú symboliku a zadosťučinenie, že tu hráme už XY sezón, tak by sme chceli mať GF u nás a nie kvôli spojom a podobným veciam. Ide iba o prestíž:)

[78] gubbi79 Pátek, 09.12.11, 11:07:19 0

Díky za obsáhlou reakci, Pavle. Já bych ty "demonstrativní protesty" tak neodsuzoval, ne kvůli těm lidem, ti si to ve finále zaslouží (však jsem ten dříve zmiňovaný demonstrant, že :-)), protože jak píšeš se to obrátí proti nim, ale zároveň, a to je dobře, to rozpoutá konstruktivní diskuzi. Jinak v podstatě se vším souhlas, i jak na konci jen tak lehce zmiňuješ Košice a Plzeň. Ono se totiž v otázkách dojezdu na GF stále hovoří jen o tom, jak to mají klucí slovenský těžký vůbec s dopravou, ale kromě Košic, které jsou opravdu extrém a tam klobouk dolů před klukama, že jezdí, tak jsme na tom při dojezdu na GF do Brna v Plzni hůř, než celý zbytek Slovenska. Tak jsem rád, žes to alespoň takto konkrétně napsal, protože si nepamatuju, že by někdo z Plzeňáků kdy vynechal GF jen kvůli dojezdové vzdálenosti a nákladům na dopravu. A to, že se GF střídaji Praha a Brno si myslím, že je rozumné. A dokonce bych si dokázal představit, že bychom z Plzně jeli na GF do Bratislavy. Jinak P.S. Taky bych chtěl mít možnost formátovat text svého příspěvku v diskuzi.;-)

[77] johny3333 Pátek, 09.12.11, 6:02:14 +3

Pavle musím říct,že to je hezky vše řečeno.Já k tomu dodám jen to,že sám bydlím ve Žďáře nad Sázavou,kde se live turnaje nehrají.Nejsem ani student a mám práci,kdy chodím na noční směny a i přesto,když se kouknete do žebříčku moravy stále se pohybuji kolem postupových míst.Tím jsem chtěl jen říct těm kteří tu řeší bodování a podobně,že kdo chce,tak se na Grand prostě probojuje aniž by si tady hrál na Miloslava Brečíře. Další věc je ta,že patřím mezi nejstarší hráče a Unipoker jsem hrál jen kvůli té atmosféře a lidem.Díky Unipokeru jsem získal spoustu kamarádů s kterými se pravidelně vídáme což sám moc dobře můžeš potvrdit.Myslím,že přesně o tohle mělo v Unipokeru jít a semestr co semestr se na to víc a víc zapomíná.Ano hodně lidí může říct,že často neunáším emoce u stolu na onlinech a podobně,ale je to jen proto,že jsem prostě takovej a štve mě každá porážka.Myslím si,že všichni by se měli zamyslet proč vůbec hrají Unipoker.Je smutné,že takto skvělý projekt je neustále pošpiňován a zneužíván některými škarohlídy,kteří si zde jen léčí své mindráky.Přestaňte dělat naschvály a hádat se tu o nesmyslech a začněte Unipoker vnímat takový jaký byl nastaven a proč vůbec vznikl!!

[76] pavelcz Pátek, 09.12.11, 0:59:22 +3

Zdravím všechny diskutující, rád bych se teď k tématu vyjádřil trochu obšírněji:

Volba regionu, který hráč reprezentuje – Je pravda, že v pravidlech není přímo uvedeno, podle čeho má hráč region vybrat. Nicméně v „aktivaci“ (prodlužování) je u výběru regionu přímo napsáno: „Zvol si region, ve kterém hraješ a potvrď aktivaci“. Když jsme pravidla vytvářeli, předpokládali jsme, že hráči si vyberou region, ve kterém hrají živé turnaje. Pokud nehrají živé turnaje, tak místo, kde bydlí. V tomto ohledu mě samozřejmě může vzít kdokoliv za slovo a přít se o detailech, ale vzhledem k tomu, že to tak pochopilo 99% hráčů, si myslím, že je to dostatečně jasné. Dodatečnou kontrolu neprovádíme, nepřipadá mi správné, že se hráč hlásí do regionu, který nechce reprezentovat, ale spíš si chce nějakým způsobem překonání početného pole hráčů. Bude na komunitě hráčů, jak rozhodnutí tohoto jednotlivce přijme a jak se na něj bude na Grand Finále tvářit.

Upozorňování na tzv. „chyby v systému“ – Pokud se někdo přihlásí do jiného žebříčku pouze, aby tzv. „upozornil na chybu“, nepokládám to za ten nejlepší způsob komunikace. Používáme s Petrem oba email i fórum, a i když to někdy může trvat déle, vždy odpovíme a k problému se vyjádříme. „Demonstrativní protest“ vůči něčemu jsme zde už měli, ale spíš se ten dotyčný pak setká se studenou sprchou od hráčů než od jeho „vysněného řešení“. Pravidla ligy upravujeme v podstatě každý semestr, takže myslím, že na podněty hráčů reagujeme v tomto ohledu docela pružně a vstřícně.

Nastavení systému ohledně bodování – Jsem si velice dobře vědom toho, že nastavení systému není 100% vyrovnané, je to dáno především kombinací živých a online turnajů. To zároveň pokládám za největší přednost UNIpokeru, málokterá pokerová soutěž kombinuje živé a online turnaje v takové míře jako UNIpoker. Smíšené bodování online a živých turnajů je celkem oříšek. Neustále narážíte na geografická omezení. V některých městech je příliš málo hráčů, v některých zase moc. V Brně můžete mít třeba úplně nejvíc bodů za vítězství v živém turnaji s 90-ti účastníky, zase je ale těžké se vůbec dostat na final table, když se začíná na sedmi stolech, jinde se začíná třeba na třech. Bodování je proto takovým kompromisem, který se nikdy nezavděčí všem, ale je někde uprostřed a obě strany (hráči z malých i velkých měst) ho můžou považovat za celkem promyšlené řešení.

Systém tří regionů – K tomuto tématu bylo ve fóru napsáno již desítky komentářů. Přemýšlím o tom, že na speciální stránku umístím nějaké „prohlášení“, kde uvedu, co nás vede k tomu, že ligu dělíme na tři regiony. Je to dáno převážně velikostí soutěže. Reagujeme na fakt, že v současné době máme přes 1000 aktivovaných hráčů (mimochodem pecka, co? ;-) ), to by znamenalo přes 1000 jmen v jedné dlouhatánské nudli. Zároveň se domnívám, že pro hráče je nejzajímavější, když se v žebříčku porovnávají s lidmi, které znají nejlíp, tzn. s těmi, které potkávají na živákách. Až teprve na Grand Finále porovnává všechny dohromady.

Matematický nesmysl – V diskuzi mě zaujala výměna názoru na jednu konkrétní věc mezi Vaškem a Michalem. Oba názory mají určitě něco do sebe. Ono matematicky je pravda, že soutěží stále stejný počet hráčů a mají stejné body. Ale ta motivace jak píše Michal je někde jinde. Představte si, že jste na třetím místě pod čarou nebo na desátém místě pod čarou. Dovoluju si tvrdit, že člověk na desátém místě už nebude mít takovou motivaci bojovat jako člověk na třetím místě. Jistě - je to jen „optický klam“, ale v tomto případě podle mě dokonale funguje a byl to jeden z podstatných důvodů pro zavedení regionů.

Náhodné (random) konference – Zajímavý nápad co se týče „větší vyrovnanosti“, nicméně soutěž by pak ztratila na své atraktivitě. V tomto místě přiznávám, že se jedná i o určitý marketingový tah (již zmiňoval Vašek). Je lepší psát o nejlepším hráči Moravy, než o nejlepším hráči divize XY. A náhodné rozdělení? Pepa z Brna se chce porovnávat s Frantou z Brna, protože jsou kámoši, proč bychom je měli náhodně dělit do různých žebříčků? Jistě že Pepa může mít hodně kamarádů v Praze, ale je pravděpodobnější, že jich bude mít víc v místě, kde hraje živé turnaje.

Tak půl roku napsal jeden z hráčů, kterého si velmi vážím, do fóra, že se tak uměle rozvíjí určitá „nevraživost mezi regiony“. Mrzí mě, že když čtu některé příspěvky, tak mi to tak chvílemi taky připadá. Ještě že si vždycky vzpomenu třeba na minulý Grand, kde vládla skvělá atmosféra, a všichni se bavili se všema bez nějakých omezení – což mi přijde naprosto přirozené a samozřejmé. V každém článku o Grandu jsem komentoval z jakého jsou hráči města, to soutěžení a hecování mezi regiony (městy) tu vždycky bylo. Ale bylo to takové to přátelské pošťouchnutí se směsí chlubení se tím, že jsem z města, kterému se třeba právě na Grandu zadařilo víc.

Žebříček Slovensko – Myslím, že dostat se na Grand Finále ze Slovenského žebříčku je docela náročné. Určitě to není easy, jak by to mohlo vypadat z několika příspěvků v této diskuzi. Zkuste se na tento žebříček podívat i z trochu jiného pohledu. Spousta hráčů v něm hraje UNIpoker jen proto, že se jim ta soutěž líbí a nabízí jim živáky v jejich městě a online turnaje se zajímavými dotacemi. Hlavní lákadlo soutěže – Grand Finále relativně velká část z nich (větší než v ostatních regionech) vynechává. Je to dáno hlavně vzdáleností a cenou za ubytování a dopravu. Proto dochází k tomu, že žebříček není tažen dopředu tak konkurenčně a bodů je v něm okolo postupové hranice o něco méně. Když se podívám na rozdíly v Českém a Slovenském žebříčku na postupových místech, tak ten rozdíl je momentálně přesně 10.5%, což považuji za celkem vyvážený stav. Pokud byste rozdělili hráče do náhodných konfrencí (bych to doma třeba losoval jako bingo), tak by se i tak ten rozdíl pohyboval někde mezi 5% a 15%. Takže otázka zní: Má cenu vůbec řešit tak malé rozdíly, připadá vám stále žebříček nevyvážený? Máte nějaké konstruktivní návrhy na změny (pár jich tu padlo)?

Rád bych tu zdůraznil, jak moc si vážím toho, že někdo váží cestu z Košic do Prahy (stejně tak z Plzně do Brna), aby přijel na naše Grand Finále. Je to pro mě odměna za to co děláme – taková pochvala na konci každé sezóny. Jsme tak ligou mezinárodní ;-) Budu radši, když se zde ve fóru budeme věnovat přínosnějším diskuzím než je tato. Např. bychom mohli pořádně otestovat modul na ankety. Už jste zkoušeli hlasovat? Máte návrhy na nějaké anketní otázky?

[75] gubbi79 Čtvrtek, 08.12.11, 22:46:38 0

A stále nic... hmmmmmmmm :-)

[74] johny3333 Čtvrtek, 08.12.11, 5:43:32 +3

Nechci moc rypat Pavle,ale pokud napises,ze sem ve stredu napises vyjadreni a je ctvrtek a nic jsi nenapsal,tak to nevypada zrovna nejlepe.Dpufam,ze jde pouze o jeden den,protoze mne osobne to vyjadreni hodne zajima!!!

[73] lechi@cz Středa, 07.12.11, 0:26:40 +2

Mi to připadá v pořádku tak jak to je teď, jsi Čech, Slovák nebo Moravák každý ví kam patří a je zajímavé porovnávat regiony. Pokud někdo tíhne jinam, tak ať se tam zaregistruje, ale bez možnosti přejít během ligy do jiného regionu. Třeba Slovensko překvapí a převálcuje Čechy :-) a ten co to udělal čistě z vypočítavosti bude mít smůlu. A než 3random skupiny, pak raději jeden žebříček pro všechny. Všechny zdravím a lidi nejde o život, je to jen zábava....... GOOD LUCK

[72] pavelcz Úterý, 06.12.11, 1:56:51 0

Díky moc všem za vyjádření názorů... jak píše Vašek, odpověď se "horečně generuje" ;-) Zítra sem sepíšu vyjádření ke všem bodům, co se zde řešily. Jen rychlá odpověď co se týče systému - živáky se dají opravdu hrát napříč regiony. Tzn. body můžu mít i z Bratislavy, tak z Brna - započítá se nejlepší výsledek.

[71] gubbi79 Pondělí, 05.12.11, 23:04:08 +1

Ještě dodatek: celé rozdělení do konferencí je vlastně PR unipokeru a neměl jsem nikdy nic proti němu, jako takovému. Nelíbily se mi postupové kvóty, které dřív platily a to se změnilo k lepšímu - je progrese, proto jsem se k unipokeru vrátil. Na random říkám, žer by to bylo "spravedlivější", na registraci hráče v libovolném žebříčku říkám, je to jeho věc. Nechal bych to na klucích z unipokeru, ať se s tím poperou. Jinak bych jen očekával rychlejší reakci k jasnému dotazu, jak je to s živáky napříč regiony, ale odpověď se zřejmně horečně generuje, co Pavle?

[70] gubbi79 Pondělí, 05.12.11, 22:59:23 +1

To je přeci matematický nesmysl, ne? Body budou mít všichni stejné (rozuměj takové, jaké nasbírají) bez ohledu na to, jestli budou rozdělení do tří konferencí nebo do jedné. Takže i o postup bude bojovat stejné množství hráčů pod čarou, protože zase jejich rozdíly budou mnohem menší, než na úrovni tří konferencí. Takže tvrzení, že jich je teď třikrát víc je nesmysl. Pokud bys to chtěl namalovat pro lepší představivost, dej vědět, ale snad je to z toho popisu jasné. ;-)

[69] Deathpro32 Pondělí, 05.12.11, 16:15:33 -1

Preto, lebo je pri rozdelení silnejšia motivácia. Ako a rebríček vyvíja, tak postupne tí, ktorí zaostávajú strácajú motiváciu. Ku koncu naozaj bojuje max 10 až 15 ľudí pod čiarou aj to som možno už prehnal, tak keď sú tri konferencie, tak ich je 3x viac. Je to čisto o motivácii. Viac ľudí ostne dlhšie v hre o miestenku na GF

[68] nevimjmeno Pondělí, 05.12.11, 13:41:08 0

Díky Vašku. Jsem rád, že nejsem jediný, komu to, že si někdo zvolí jiný žebříček, než ve kterém zrovna pobývá, přijde v pohodě (Vítej mezi idioty - i tak jsem byl za tenhle názor nazván a to od dokonce od člověka, kterého si vážím a je jedním z nej hráčů UNI, i když už teď bývalý, ale to je vedlejší.). Za mě random určitě lépe, ale stejně nevím, proč se bránit jednomu společnému žebříčku, z kterého by 60 nejlepších postoupilo...

[67] puncel11 Neděle, 04.12.11, 23:30:03 0

Random by bolo velmi zaujmave:)

[66] gubbi79 Neděle, 04.12.11, 23:15:40 0

Chci to slyšet od Pavla nebo Petra...

[65] Deathpro32 Neděle, 04.12.11, 22:27:22 0

k bodom zo živáku: jj je to určite tak, že sa ti poćítajú od hocikade živáky. aj keď si na Slovensku tak môžeš hrať živák v Prahe napr. a zaráta sa ti

[64] gubbi79 Neděle, 04.12.11, 22:01:23 0

Jestli mám správné informace, tak body ze živáků se ti počítají v rámci regionu, tzn. jako Plzeňák můžu sbírat body v žebříčku Čechy na živácích v Plzni, ale i v Praze, Teplicích. Ale z Brna nedostanu ani ťuk, stejně tak z Bratislavy. Protože jsem v regionu Čechy. Tímto prosím o vyjádření někoho z vedení, jak to je. Jinak k random rozdělení: nemám s tím problém :-)

[63] Deathpro32 Neděle, 04.12.11, 16:51:39 0

Máš pravdu až na jednu vec a to, že bodov zo živákov sa nevzdáva, keďže je umožnené hrať živáky kdekoľvek. Ak sa teda nemýlim, tak by aj Slovákovi mali byť započítané body zo živáku v Prahe. Ale opravte ma ak sa mýlim. Viem min. o jednej konkrétnej osobe, čo je Slovák čo študuje v Brne a je poctivo v rebríčku Moravy. Proste ja osobne nevidím dôvod a je pre mňa úplne nepochopiteľne, prečo a načo by sa človek prehadzoval. Regióny u nás predsa majú taký ístý zmysle ako v spomenutej NHLke, liga je rozdelená podľa územia. To že si "voľne vyberáš" je preto, lebo len ťažko by sa nastavil mechanizmus, ktorý by nedovolil Pražákovi prihlásiť sa do Slovenska. Vedenie(si myslím ja), predpokladamo, že sa k tomu postaví každý svedomito.... Aby sa podobné veci ale nemuseli riešiť a boli podmienky rovnaké pre všetkých bez rozdielu regiónu, tak ako som spomenul navrhujem zrušenie "regiónov" a vytvorenie troch random konferencií...tak by ľudia prestavli vymýšlať a prehadzovať sa z ligy do ligy ako sa im chce...Čo si o tom myslíte? Nechcel som tu nejako rozpytvávať to, že nejeký čech je v slovenskom rebríčku, moje upozornenie na to som napísal preto, lebo som nevedel, či to náhodou nie je nejaká chyba....

[62] gubbi79 Neděle, 04.12.11, 15:07:39 0

Tak když už je tu ten příměr k NHL konferencím... je to dané klíčem, stejně jako je daný klíč unipokeru (Čechy, Morava, Slovensko). V tuto chvíli je zcela volný výběr "konference" a nevidím jediný důvod, proč by si hráč nemohl vybrat region, ve kterém chce hrát. To, že si člověk žijící v Praze vybere Slovensko a tím se automaticky diskvalifikuje z jedné čtvrtiny ligy, protože ze živáků bude mít 0 bodů, je jen na něm. Možná kdyby se v soupisu Slovenska zapátralo, našel by se tam třeba i Slovák, který studuje/pracuje např. na Moravě ale hraje také v regionu Slovensko. Pokud to provede jednotlivec, tak si myslím, že nemá cenu to řešit, když to provede 20 lidí z regionu Čechy, tak už jdou sami proti sobě.... Nelíbí se mi ale tyhle reakce kluků ze Slovenska - včetně výmluv na to, jak vlastně zvažujete jestli ligu vůbec hrát kvůli cestě na GF. Jestli někdo hraje unipoker ve snaze být EV+, tak je v lepším případě bláhový. Tak sakra na Slovensku nebrečte, hrajte naplno, abyste strčili do kapsy hráče z Čech a Moravy (na které byste ve vašem žebříčku měli výhodu v živácích) a nemuseli tohle řešit na fóru.

[61] Deathpro32 Pátek, 02.12.11, 14:31:21 0

nj, ale to máš ako napr. konferencie v zámorských športoch. Podľa nejakého kľúča je to rozdelené a veľmi často je to tak, že jedna je silnejšia ako druhá. že tím, ktorý z jednej nepostúpil by z druhej postúpil bez problémov. Na jednej strane vás chápem, že to je možno trochu nespravodlivé, ale takýto formát je určite zaujímavejší ako keď sme hrali všetci v kope, ako tomu bolo v minulosti. Možno by som hovoril ináč, kebyže som jeden z tých čo nemajú na to postúpiť z Moravy ale zo Slovenska by to s prehľadom šlo. Ale vždy bude niekto nespokojný. Nastaviť systém tak, aby boli všetci spokojný asi nepôjde.....Ale napríklad by mohlo byť celkom fajn takéto riešenie: Po zareg. hráčov sa vypočíta koľko vychádza na jednu z troch konferencií hráčo a random sa vylosujú. Takto bude v každej konferencii rovnaký počet hráčov aj postupujúcich a v každej sezóne budete súperiť s niekym iným, čo je fajn na spestrenie. Problém by bol možno pri lat. regu, keďže do ligy sa dá vstúpiť kedykoľvek. Ale tak povedzme, že by sa potom postupne dopĺňali tie konferencie porade po jednom....Ale aj tak sa nemyslím, že by takéto niečo vyriešilo to problém, že niekde ti napr 5000b. bude stačiť na postup a niekde nie. Aj tak budee vždy nejaká konferencia silnejšia a iná slabšia, akurát to bude random.

[60] Marvanor Pátek, 02.12.11, 9:31:27 0

Je pravda, že Morava se momentalně moc nevyplatí. Například první tři nepostupující mají přes 3000b. Takže přeregistrace na Slovensko byl dobrej tah.

[59] pumpa_pk Čtvrtek, 01.12.11, 22:05:23 0

Kubo, ja viem prečo si si vybral slov.region. Proste u nas je ti dobre :-). Zvažujem, že na ďaľšiu sezónu zavítam ja do Čiech alebo Moravy... Či sme tam alebo onam , hlavne nech ide karta....

[58] kubalive Čtvrtek, 01.12.11, 18:58:52 +1

No uprimne tento protest neni aktualni predevsim proto, ze ligu hraju spise jen rekreacne a nemam vysledky na to, abych mohl pomyslet na umisteni. Puvodne to byla reakce na zpusob, jakym nekteri hraci vyuzivali leaků v systemu ligy. Takze ano, byl to Don Quijotsky pokus, ale o to ani tak nejde. Ale ohrazuji se proti nekolika vecem. Narceni z hry proti fair play mi prijde skandalni. V tom pripade by bylo plno unfair hracu na minulych GF a cela liga by ztratila smysl. Nazor, ze chci na GF jen lidi z Prahy, je rovnez nepravdivy. To jste me asi spatne pochopili vy. Nejde mi o pocty lidi, kteri se nominuji z te ktere zeme (mesta). Jde mi o to, aby se za zadnych okolnosti nemohlo stat, ze nekdo s 6000 body nepostoupi na ukor nekoho se 3000 body. Jinak je jasne, ze temer vsichni to hraji pro zabavu, protoze sbirat body jen pro ucast na GF je samozrejme dramaticky EV-. Jeste si zaverem dovolim malinko rozvest problem ad absurdum :-). Pokud mame zvyhodnovat obcany nektere zeme, ze to maji dal, tak proc treba nezvyhodnit nestudenty, kteri jsou zamestnani na plny uvazek (pripadne maji i rodinu) a nemaji tolik casu hrat? Nebo zavest kvoty na zastoupeni jednotlivych pohlavi, vyznani, politickych preferenci...

[57] Deathpro32 Čtvrtek, 01.12.11, 15:45:33 0

Presne tak Jakub. Áno systém ti povoluje využiť to, už je len o fair-play kam sa nahlásiš. A teraz to neber tak, že to píšem preto, lebo sa bojím väčšej konkurencie, len sa mi zdá trápne tu takto "upozorňovať" na chyby v systéme. Na GF chodia slováci iba kvôli komunite a zábave a často dajú za cestu viac, ako za slušný buyin v hociakom inom pokrovom klube. Ale ten systém je tak nastavený, aby tam radi chodili. Ja som zo západného slovenska, takźe to mám ešte relatívne fajn. Cesta na posledné GF mi trvala asi iba 4 hodiny a výdaje boli +/- 40 eur, ale čo taký chalani, ktorí sa dotrepali z Košíc napr. Takže si myslím, že týmto sa to vyrovnáva. Takýmto upozornením akurát zbytočne skomplikuješ organizátorom život, ktorí ak budú chcieť, aby to rozdelenie dodržiavané, budú musieť zaviesť nejaké náročnejšie opatrenia a to zbytočne, iba kvôli ľudom, ktorý nehrajú fair-play. Osobne ma napadá iba to, že na GF sa budú musieť preukázať buď OP, alebo študijnym preukazom inak nebudú môcť hrať. čo je podľa mňa úplne zbytočná byrokracia

[56] puncel11 Čtvrtek, 01.12.11, 14:18:38 +3

ako jakub neviem o co ti ide. si pozri posledneho postupujuceho z Prahy, Ostravy a zo Slovenska maju cca 2400 bodov.. viem ze je tam rozdiel, ale nechapem o co ti ide. Ci by si bol najradcej keby hrala len Praha? o tom unipoker neni. Kludne bud v SVK rebricku, ale ocividne si nepochopil cely ten system.. Mne sa paci ten system, a je zaujmavy a na finale sa uvidi. Vies vela slovakov to hra pre zabavu, pretoze aj ked postupia musia zvazit ci budu cestovat cely den do prahy (dufam ze teraz bude brno )a zaplatia vyse za cestu ako by vychadzal BI.

[55] kubalive Čtvrtek, 01.12.11, 12:09:54 0

Protoze chtel upozornit na zasadni chyby v systemu ligy...Tedy predevsim v pretrvavajicich rozdilech v poctech bodu nutnych pro GF (resp. pro poradi v zebricku). Je sice pravda, ze ted se bodove hranice zacinaji pomalymi kroky vyrovnavat, presto jsou rozdily evidentni.

[54] nevimjmeno Středa, 30.11.11, 23:56:34 0

Proč by nemohl? V pravidlech jsem se o tom nic nedočetl. Živé turnaje se mohou hrát kdekoli (to je i zdůrazněno v pravidlech) a online turnaje se bodují společně napříč všemi žebříčky, takže v tom nevidím žádný problém. Prostě si zvolil, že tento ročník bude měřit síly v slovenském žebříčku. :)

[53] Deathpro32 Středa, 30.11.11, 1:22:13 0

ja by som sa chcel spýtať, prečo je hráč Jakub Kaisner (kubalive) v slovenskom rebríčku?

[52] johny3333 Středa, 23.11.11, 15:32:39 0

Ahoj.Muzu vedet z jakeho duvodu jste prestali posilat informacni emaily o turnajich?

[51] SBW76 Neděle, 30.10.11, 18:53:50 0

dohodli ste sa uz kde bude GF?

[50] capek255 Středa, 26.10.11, 12:19:26 0

dobry sem regnuty z toho hesla rekopinu ale pořád by mě zajímalo proč mi to na profilu nepiše spravné heslo

[49] capek255 Středa, 26.10.11, 12:06:14 0

mam dotaz , teď sem se regnul na unipoker.cz a chci si zahrát na cardcasino ten freeroll co ma zacinat dnes ve 20:00 ale kdyz napisu to heslo unipoker pozpátku co mám na profilu tak mi to piše wrong password cim to je ?

[48] gubbi79 Sobota, 15.10.11, 22:19:58 0

To 47: chce to heslo, to je jasné. Co takhle tam zkusit napsat: rekopinu ?? Jinak kdybys trochu koukal, tak je to napsané hned v horní části pravého menu -- Kde hrajeme turnaje? -- CardCasino --- Heslo: unipoker pozpátku. ;-)

[47] 1cubanec1 Sobota, 15.10.11, 18:46:31 0

Dobrý den,ale muj učet je aktivní ale nemohu se přihlasit do zitřejšího turnaje na Cardcasninu 3+0.3 a ani na freeroll chce to po mě heslo muže te mi prosim poradit? Děkuji muj nick je 1cubanec1

[46] gubbi79 Pátek, 14.10.11, 19:39:31 0

Nejenom u živáku v Praze, stejný stav i u živáku v Plzni, někomu započteno, někomu ne. I v Plzni i v Praze se vypisují chybové hlášky při vyjetí výsledků konkrétních turnajů.

[45] pavelcz Pátek, 14.10.11, 17:46:34 0

Ahoj Vojto, díky za upozornění, už to řeším, zatím nedokážu říci proč to tak je, ale snad to co nejdříve opravím.

[44] vojta88 Pátek, 14.10.11, 12:02:01 0

Mate nejakej problem s bodama z zivaku v Praze, jsou sice zapsany, ale nepricetli se do celkovy tabulky (respektive nekomu jo nekomu ne)...

[43] pavelcz Čtvrtek, 13.10.11, 23:27:08 0

Michal: Tento způsob taky bereme, je to v pořádku.

[42] Deathpro32 Čtvrtek, 13.10.11, 18:58:04 0

ja by som chcel len oznámiť, že som mal po HU SnG podobný problém lechi a vyriešil som ho tak isto, dúfam, že je to v poriadku

[41] Amorekcz Středa, 12.10.11, 21:08:38 0

a jak to je s přihlášením na sobotu tam je také nějaké heslo nebo něco

[40] Amorekcz Středa, 12.10.11, 19:37:17 0

diky už jsem tam

[39] Deathpro32 Středa, 12.10.11, 19:15:21 0

heslo na freeroll: unipoker; na freezout(resp. double/triple chance): rekopinu

[38] Amorekcz Středa, 12.10.11, 19:11:46 0

zdar nemohu se přihlasit do ligi poraďte registzrovaný jsem ligu jsem našel ale chceto pomně nejaký kod ten přišel na imel ale nelze se přez něj přihlásit

[37] gifham Pondělí, 10.10.11, 9:53:12 0

Ještě něco málo.. máme Borci v $ a Cardcasino používá € ...

[36] Deathpro32 Pondělí, 10.10.11, 9:18:04 0

aj keď je pravda, že tam nie je vidieť výška buyinu, čo pri headsupoch alebo doubleupoch problém nie je, no pri ostatných turnajoch je to horšie

[35] Deathpro32 Pondělí, 10.10.11, 9:16:15 0

no pozeral som si tie screeny, a podľa osobne vyzerá lepšie ten screen výpisu z účtu, ako tie ostatné...keďže tam inak nie je vidieť dátum a čas....myslím si, že by bolo oveľa jednoduchšie nahrávať tak ako si to spravil ty, ako sa babrať s dvoma oknami + ešte sa môžu stať veci ako tebe, že to zmizne a pod.... Spôsobom, akým si to spravil, sa to v podstate ani nedá oklamať

[34] lechi@cz Pondělí, 10.10.11, 1:27:41 0

Ahoj, s těma screenama to bude asi horší, např. včera H-U, hned po ukončení nešlo otevřít lobby, turnaj v hlavním lobby už nebyl, asi protože běžel další, no a mezi tím se mi ztratilo i okno se stolem. :-¨) tak jsem tam vyfotil,výpis z účtu......snad to stačí. Všem hodně štěstí do nové sezóny.... L.

[33] Bougie Neděle, 09.10.11, 17:19:48 0

to heslo "unipoker" je jen na prvni dva freerolly... dalsi uz sou klasicky "rekopinu"...

[32] Deathpro32 Neděle, 09.10.11, 14:47:23 0

jj, ja som sa s tým tiež trápil. dokonca som skúsil vypísať celé "unipoker pozpatku" :D:D

[31] harrykv Neděle, 09.10.11, 13:10:32 0

šmarjá je to tak. No tak prosím zrušte to heslo co je psáno v pravo u cardcasino. Tam je to psáno s tím "pozpatku"

[30] gubbi79 Neděle, 09.10.11, 12:49:49 0

Heslo je unipoker popředu.;:-) Vše psáno malými písmeny.

[29] harrykv Neděle, 09.10.11, 11:58:31 0

Mám stejný problém. Nebere mi to unipoker pozpátku. Zimní ligu mám aktivovanou, fakt nevim co dělám blbě

[28] bona690 Neděle, 09.10.11, 11:38:08 0

dobrý den mám aktivovaný účet pro zimní ligu staženo card casinu přes váš veb a přesto se mi ani po zadání hesla nedaří přihlásit do ndešního turnaje

[27] pavelcz Čtvrtek, 06.10.11, 23:26:56 0

Honza: teď jsem ti ohledně toho poslal email.. tzn. vše zařízeno
Michal: Turnaje byly nahrány dneska, už jsme ten unlimited rebuy reklamovali, samozřejmě bude 1rebuy, 1 addon.
Tomáš: Počítají se turnaje, které začnou po 9. říjnu 2011 ve 20:00, a od té doby taky půjdou nahrávat.

[26] puncel11 Čtvrtek, 06.10.11, 22:23:27 0

do LB sa budy budu ratat az od nedele, hej? a vysledky tam mozeme nahravat az od nedelnajsich turnajov ci ako?

[25] Deathpro32 Čtvrtek, 06.10.11, 22:15:24 0

vidím dobre, freeroll turnaje majú unl. rebuy?

[24] johny3333 Čtvrtek, 06.10.11, 19:02:56 0

Jendo zadnej email mi nedosel!!!

[23] Joe-Hovado Čtvrtek, 06.10.11, 18:30:04 0

Jendo měl by jsi to mít v emailu, jako já měl a pravděpodobně někdy dnes večer nebo zítra bych řekl. Taky to zatím nedošlo.

[22] johny3333 Čtvrtek, 06.10.11, 7:00:39 0

Ahoj Pavle mohu vedet,kdy mam ocekavat dolary za blogovaci soutez?dekuji

[21] pavelcz Úterý, 04.10.11, 15:54:54 0

Ahoj Míšo, první screen musí mít platnost po 9.10. 20:00, což je čas ve který bude i první online turnaj. Samozřejmě screeny možné pouze z CC.

[20] maksiik Úterý, 04.10.11, 14:13:00 0

hoj kucííí, k lize borcůůůch, jaký datum a čas smí mít první screen? 9.10. 00.00 by mi vyhovovalo, zůstala bych celej den s notýskem f pelechu :))... screeny z cc.com předpokládám správně? pokud je to už někde napsaný, tak sorry za přibržděnej dotaz. maksiik.

[19] Deathpro32 Úterý, 04.10.11, 12:01:40 0

sakra, CardCasino dovoľuje iba 10 znakové nicky a Deathproof bol už obsadený, tak môj skrátený nick nabral úplne iný význam:D

[18] SavageCZE Úterý, 04.10.11, 0:06:34 0

Ahoj, jj, konec ledna, posledni nebo predposledni sobota a mesto zatim neni stanoveno, Petr

[17] vojta88 Pondělí, 03.10.11, 23:29:45 0

Vypadá to dobře, cc.com byl logickej krok dopředu, tak sem na to zvedavej. K tomu late regu, je to celkem skoda, ale co sem zatim koukal, tak tam snad u zadnyho turnaje nebezi late reg, celkem sick... Jo a GF zimni ligy je na konci ledna?

[16] puncel11 Pondělí, 03.10.11, 21:57:43 0

smiem sa spytat na predbezne miesto GF? asi sa do toho opat pustim aj ja:-D a budem chytat tie slovenske rybky:-D

[15] pavelcz Pondělí, 03.10.11, 21:40:26 0

Nahrávání do borců bude otevřeno 9. října 2011 ve 20:00. (informace je v sekci vkládání výsledku do borců)

[14] pavelcz Pondělí, 03.10.11, 21:39:25 0

Late registraci bohužel software herny neumožňuje. Co se týče času 20:30 u bounty, tak jsme to řešili dříve kvůli synchronizaci turnajů, otázka je jestli by za současné situace nebylo lepší souběžné spuštění. Během ligy na toto téma spustíme anketu, ale minimálně na dva měsíce už je vše naplánované a zadané do systému herny, takže pokud bude změna, tak později.

[13] AlRashaCZE Pondělí, 03.10.11, 21:37:31 0

Ahoj, šlo by nastavit u turnaju unipoker late reg? a nenašel jsem od kdy můžeme nahrávat screeny do ligy borců předpokládám od 9.10.

[12] Deathpro32 Pondělí, 03.10.11, 21:30:23 0

a ja by som sa ešte chcel spýtať, či bude umožnená late reg.?

[11] jacko23 Pondělí, 03.10.11, 21:09:00 0

velka parada)...jeste dotaz k fo a bounty - je nejaky specialni duvod, proc zacinaji az pul hodiny po fr? ... cc tusim nema synchronizovane breaky (expekt je taky bohuzel nemel)

[10] johny3333 Pondělí, 03.10.11, 19:51:42 0

Ahoj.Tak jako jeden z nejvěrnějších hráčů musím říct,že mě zpráva o změně herny potešila,ikdyž musím přiznat,že za tu dobu co hraji už je to 4 herna na které se bude Unipoker hrát.Každopádně vidím velké plus v této změně hlavně v tom,že na Cardcasinu se dají hrát i kavldy na ČPT a jiné turnaje a je to také jediná češká herna,což by mělo mít velký přínos pro celý Unipoker.Doufám,že tohle je už poslední změna herny a že budeme všichni spokojeni.Gl všem do zimní ligy!

[9] pavelcz Pondělí, 03.10.11, 14:26:43 0

Promo kód nebude, ale je důležité před registrací kliknout na jakýkoliv odkaz na UNIpokeru vedoucí na CardCasino. Pro hráče, kteří budou registrovaní přes UNIpoker přichystáme speciální akce, více info kdyžtak přes mail nebo osobně.

[8] Marvanor Pondělí, 03.10.11, 13:37:23 0

Bude nějaký promo kód, nebo bonus při registraci na CardCasinu přes UNIpoker?

[7] mato1804 Pondělí, 03.10.11, 12:09:51 0

Tam mam, tak dik za info ;) A keby bude prvy turnaj?

[6] gubbi79 Pondělí, 03.10.11, 12:02:36 0

Pro účast v lize je nutné mít nick na online herně Cardcasino. Pokerstars a Betclic netřeba. :-)

[5] mato1804 Pondělí, 03.10.11, 11:44:36 0

Cau. Ak chcem hrat ligu musim sa registrovat aj v herniach PokerStars a BetClic, alebo staci iba v CardCasino. Diky za odpoved :)

[4] Pondělí, 03.10.11, 10:26:22 0

Počkám si ještě na toto info a pak se rozhodnu. Ale progrese postupu na GF se mi líbí a hlavně změna herny mě nejspíš přiláká z5.

[3] gubbi79 Pondělí, 03.10.11, 10:15:45 0

Předpokládám, že v Brně, termín bych také uvítal.

[2] Pondělí, 03.10.11, 9:57:23 0

Kdy a kde bude GF?

[1] gubbi79 Pondělí, 03.10.11, 9:51:15 0

Gubbi is back! Koukám, že bylo provedeno několik zásadních proměn (změna herny z jetbull na cardcasino, již v poslední lize zrušení semifinále, jiná progrese postupu na GF), takže mě tu máte zpět. Asi nebudu stíhat hrát vše, ale věřím, že si tuto sezonu unipokeru pořádně užiju. Unipoker je podle mě nastaven nejlépe od svého začátku!